MichałKaczmar. Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Jestem zachwycony ze nasz temat znalazl sie wsrod przyklejonych ! Pozdrawiam wszystkich ktorzy nie byli na motobazarze i babozlocie w Łodzi, bylo na prawde super.Moze ustalimy jakies konkrety co do kolejnego spotkania motocyklowego w Toronto ?Np. niedziela 21 stycznia, niekoniecznie Oberza, moze byc inna knajpa. Zobaczmy kto by sie pisal na ten termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) kilka fotek z Babozlotu:http://www.moto3miasto.pl/viewtopic.php?t=608 Edytowane 15 Stycznia 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Tylko pozazdrościć wam ;) Ps. fajne te kobitki forumowe :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Np. niedziela 21 stycznia, ... Mam w Dworze kpncert o 19.00. Wiec ewentualnie moge dolaczyc by wypic z wami "rozchodniaczka" najwczesniej o 22.00 Np. niedziela 21 stycznia, ... Mam w Dworze kpncert o 19.00. Wiec ewentualnie moge dolaczyc by wypic z wami "rozchodniaczka" najwczesniej o 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 kilka fotek z Babozlotu:http://www.moto3miasto.pl/viewtopic.php?t=608 wypas, ale to motocykle są wszędzie widzialem ostatnio na allegro :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Mam w Dworze kpncert o 19.00. Wiec ewentualnie moge dolaczyc by wypic z wami "rozchodniaczka" najwczesniej o 22.00 Mozemy spotkac sie wczesniej - 16 lub 17, (teraz wieczor jest bardzo wczesnie) abys zdazyl jeszcze przed praca.Ta przerwa na forum popsula nam plany bo juz niewiele czasu zostalo a ja dzis mam ostatni dzien dostep do internetu przed weekendem, wiec jesli cos wypali - niech ktos pusci mi SMS na komorke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Mozemy spotkac sie wczesniej - 16 lub 17, (teraz wieczor jest bardzo wczesnie) abys zdazyl jeszcze przed praca. Nie zawracajcie sobie mną głowy. Prace zaczynam o 12.00... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam,Choinka co sie dzialo z forum....Doczytalem sie o spotkaniu w niedziele ??? Aktualne ??W godzinach popoludniowych chetnie sie wybiore..dajcie znac czy aktulane, o ktorej i gdzie...Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 awaria, czy przerwa techniczna, z poczytania tematu koleżeństwo chce się spotkać w niedzielę 21 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 No wlasnie..tylko nie doczytalem szczegolow...albo ich po prostu nie udalo sie ustalic..Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Michał nie wiem czy będę.Jakby co to zadzwonię do Ciebie.Trochę za późno forum ruszyło i nie było czasu żeby się zgrać. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) szczególów nie było ale może coś michal zapoda jeszcze jest pare godzin Edytowane 21 Stycznia 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jak pisalem wczesniej - w weekendy nie mam dostepu do interneti, jedynie w pracy i jesli w piatek do 15 nie zdazymy umowic sie na weekend to ja nie bede poinformowany. Jak widze temat poruszyl zainteresowanie innych. W najblizszy weekend mam zjazd we Wroclawiu i nie wiem o ktorej wroce. ale oczywiscie na 28 mozecie sie umowic na spotkanie. Poza tym 10. 2 ma byc bal przebierancow w forcie BMW - mozemy sie tam wladowac na krzywy ryj, jesli nie bedzie zbyt duzej grupy nie powinno byc problemow. To spotkanie glownie klubow z hierarchii MC, ale zabawa jest tam calkiem mila.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 ... ale oczywiscie na 28 mozecie sie umowic na spotkanie. Nie ma sprawy - w niedzielę mam wolne. Co prawda pracuje przez całą noc w sobotę, ale do wieczora chyba się już wyśpię :eek: Poza tym 10. 2 ma byc bal przebierancow w forcie BMW - mozemy sie tam wladowac na krzywy ryj... Jasne!!!! Jam mam pomysł na kostium! Założę kamizleklę Outlaws MC :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 to zaczyna sie zimau mnie juz -0,5 stopniachyba czas zaczac garazowanie :buttrock: i oby do wiosny (byle jak najszybciej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi