Butterfly Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Najwazniejsze,ze nic mu sie nie stało. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 no ten koleś to miał wielkie szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 kurwwaa co za pogda!!!!!! ja je*ie jak tu nie pić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 na razie nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Po 15-tej ruszam w nieznanym kierunku, kto chętny to tel. Później nie odbieram bo jak jadę to mi się nie chce :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 (edytowane) Po 15-tej ruszam w nieznanym kierunku, kto chętny to tel. Później nie odbieram bo jak jadę to mi się nie chce :biggrin: A mogę wysłać sms a ??? :biggrin: Ps. jupiiiiii 200 stron owocnych rozmów i tematycznej wymiany zdań :icon_mrgreen: Wypiję dziś za to :bigrazz: Edytowane 29 Maja 2010 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dzisiaj to widziałem jak policjant odpalił swój biały motorower :D Zajebista pogoda, ale ja dziś jestem zajęty. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 no i było bajerancko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Też tak patrzę, a tu już tyle stron poszło. Piękna cyferka która dziś częto gościła na trasie :biggrin: A wszystko to przez największego zapierdalacza Mariusza - zwanego mmm. Gdyby nie on - jeździłbym w miarę przepisowo. Ale i tak pięknie było :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Najmocniej przepraszam Panie Marku ale musiałem się wyładowac ze znanych nam powodów :icon_razz: Ale zawsze można przepisowo za żółtym śmigac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Pan ze srebrnej Astry CTR **** z pewnością Cie pozdrawia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witajcie ! mam dla Was tragiczna wiadomosc :( najladniejszy i najfajniejszy i najfotogeniczniejszy motocykl z naszego watku zostal wlasnie sprzedany. Najpierw katastrofa w Smolensku a teraz to, rozumiem jak ciezko bedzie sie Wam psychicznie pozbierac. Nie wiem czy jest jeszcze jakis sprzet w grupie, ktory ma 300 ma budziku ? Szczesliwym nabywca jest moj kolega z LO, ale on nie jest spamerem internetowym, poznacie go po charakterystycznej kolorowej ninji :) Teraz oficjalnie sprzetem nr I w grupie Torun jest oczywiscie NX Dominator. Nie jestem w stanie obsluzyc 2 sprzetow bo zmienilem zainteresowanie i w weekendy jezdze na zloty wozkow dzieciecych do parku. Macie pozdrowienia od Oli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witajcie ! mam dla Was tragiczna wiadomosc :( najladniejszy i najfajniejszy i najfotogeniczniejszy motocykl z naszego watku zostal wlasnie sprzedany. Najpierw katastrofa w Smolensku a teraz to, rozumiem jak ciezko bedzie sie Wam psychicznie pozbierac. Nie wiem czy jest jeszcze jakis sprzet w grupie, ktory ma 300 ma budziku ? Szczesliwym nabywca jest moj kolega z LO, ale on nie jest spamerem internetowym, poznacie go po charakterystycznej kolorowej ninji :) Teraz oficjalnie sprzetem nr I w grupie Torun jest oczywiscie NX Dominator. Nie jestem w stanie obsluzyc 2 sprzetow bo zmienilem zainteresowanie i w weekendy jezdze na zloty wozkow dzieciecych do parku. Macie pozdrowienia od Oli :) No nie Michał, najpierw astra CTR**** a teraz to. Ale doła mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 (edytowane) ... bo zmienilem zainteresowanie i w weekendy jezdze na zloty wozkow dzieciecych do parku. Macie pozdrowienia od Oli :) Hehe gratuluje nowych kółek :icon_mrgreen: ! Zatem powiedz do jakiego parku chodzisz zrobimy tam miejscówke. :biggrin: (Ty wózkiem my motórami) :) Dzieki za pozdrowienia i nawzajem. :icon_biggrin: Edytowane 31 Maja 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Ten na bydgoskim, w dole jest martwa Wisla i stanowiska do grilowania, na razie zalane ale juz wkrotce woda ustapi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi