MariuszJ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ok niech będzie LOTOS Chełmno (Grubno) godz. 12;06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ok niech będzie LOTOS Chełmno (Grubno) godz. 12;06 A czy ja też mogę się zabrać na tą wycieczkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A czy ja też mogę się zabrać na tą wycieczkę??? się nie pytaj tylko dawaj na stacje! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 się nie pytaj tylko dawaj na stacje! :) OK więc się przyłączę, Z Torunia kto wyrusza i o której to bym się zabrała z wami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) OK więc się przyłączę, Z Torunia kto wyrusza i o której to bym się zabrała z wami??? Zbieram się z Toronto po 11-tej. Butterfly śmiga bezpośrednio przez Kowalewo i spotykamy się już na Lotos (Chełmno - Grubno), chyba że złapiemy ją po drodze... :icon_twisted: Teraz idę pośmigać - wieczorem jeszcze zajrzę. Proponuję start o 11:15 ze stacji Shell (Grudziądzka). Ok? Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zbieram się z Toronto po 11-tej. Butterfly śmiga bezpośrednio przez Kowalewo i spotykamy się już na Lotos (Chełmno - Grubno), chyba że złapiemy ją po drodze... :icon_twisted: Teraz idę pośmigać - wieczorem jeszcze zajrzę. Proponuję start o 11:15 ze stacji Shell (Grudziądzka). Ok? OK 11:15 SHELL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja juz sobie zatankowalem co by do tej Stegny dojechac, a kąpielówki bierim?? Czy tylko na rybkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) będziecie się rozbierać :biggrin: brzmi ciekawie. :bigrazz: biore aparat. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 A może fifty fifty - nie Fijutowo nie Das Bałtyk a może KASZEBE ? Tylko gdzie konkretnie... ? I żeby mi nie było jak tydzień temu że 0.5 godziny zastanawiania się komu j*b*ąć a komu przypier*olić z pół obrotu :icon_razz: * Jak nie zachleje mocno pały pewnie będę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Widzę że trasa spora. Może dołączyłbym się, ale pewien nie jestem. Jakby co, przyjechałbym na stację w Grubnie o 12:00. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 to jak? jednak Stegna? ustalimy na miejscu....- jak zwykle ekipa cch się spóźni- to taka nowa, swiecka tradycja :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 powiadacie 12 u cch*jków.. wiec będę. a może nawet i ta 11:15 na shellu na grudziądzkiej.. tylko po co tak wcześnie :icon_twisted: wysłałem gołębia do człowieka z lasu z informacją o jutrzejszym dniu.. odpowiedział rozpalając ognisko na wzgórzu co znaczy że też będzie! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 powiadacie 12 u cch*jków.. wiec będę. a może nawet i ta 11:15 na shellu na grudziądzkiej.. tylko po co tak wcześnie :icon_twisted: wysłałem gołębia do człowieka z lasu z informacją o jutrzejszym dniu.. odpowiedział rozpalając ognisko na wzgórzu co znaczy że też będzie! :bigrazz: Tee cwaniaczku z Piernikowa :icon_razz: Pobudziło się towarzystwo ? Jest takie piękne słońce - a mnie taak głowa napier***a że chyba wezmę Rutinoscorbin :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 świecie będzie o 12:00, mam nadzieję...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Chybam jest pierwszy (co nie dziwi) :bigrazz: Dzięki wszystkim za ekstra trasę :lalag: No! Takim stadem - to było niezłe! Szybkie zerwanie było koniecznością, ale jazda :buttrock: zajebista. I do następnego! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi