bartez Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 No fajno było, teraz czas na piffko:) kupiłem 4paka i wsadziłem pod siedzienie- oczywiśćie dojechałem juz z 3ma:(- cały schowek pływał w browarze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ..a i owszem całkiem sympatycznie, dróżka ciekawa i 200km nawinięte ;) następnym razem to do lasu już chyba nie na kawkę zajedziemy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Bartez ale to ze schowka wypiłeś chyba no przecież jak wylac mogłeś :bigrazz: ..... chyba nie na kawkę zajedziemy :icon_twisted: jeszcze piwko było :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Bartez ale to ze schowka wypiłeś chyba no przecież jak wylac mogłeś :bigrazz: jeszcze piwko było :icon_razz: Ale z Was pijusy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 jeszcze piwko było :icon_razz: hehe ale takie śladowe ilości się nie liczą, chociaż wyraz twarzy Ci się po łyku poprawił.. widać się odwodniłeś, gdzieś wcześniej, za bardzo ;) ja miałem na myśli jakieś spacerki do kapliczki itp. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Co do majowki - ma byc, tylko ze organizowana przez innego ksiedza i slyszalem ze w tym roku tez kolo Bazyliki, a co po poswieceniu ?? W Olszynkach jest zlot - I kujawsko-pomorski, ale mozemy zrobic sobie wycieczke abo forumowa impreze 1 majowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Keryn nie smigałes przypadkiem dzisiaj (09.04) po 22 na Lubickiej :> ? Ano! :crossy: Na razie jedyna taka dzida w Toronto. Wczoraj to jakieś wisniowe towarzystwo smigało po okolicy (R1 na pewno i.. jakieś nierozpoznawalne)- od centrum Torunia aż po Chełmno. Ale za to Was, Książeta Pomorza i Kujaw, to już namierzyć nie łatwo. Pewnie jestem za wolny... :wink: Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dzięki Pany za dzisiejsze śmiganko, Michał za kawkę to do następnego. Przyjemność po mojej stronie, fajnie że wpadliście ;-) do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dzisiaj o 19:30 będę na Lukoilu :crossy: Jak ktoś ma ochotę, zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dzisiaj o 19:30 będę na Lukoilu :crossy: Jak ktoś ma ochotę, zapraszam! no hejka witam chętnie się na kawkę przejadę ale dopiero za około 11dni moja piękna będzie sprawna (chyba) na razie tylko śledzę posty i zgrzytam zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Info dla zainteresowanych :-) http://www.zopzm.org/index.php?option=com_...id=59&Itemid=56 Jak bedzie sie zapowiadala ladna pogoda to napewno sobie smigne :-) Beda jacys chetni? treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 yyyy dotarliście już? :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 yyyy dotarliście już? :biggrin: tak dotarliśmy/dotarłem :) w Kowalewie na Chełmże, a potem sie troszke zakopaliśmy i daliśmy na Wąbrzeźno i w/g jakiegoś Pana w jakiejś wsi to pojechalismy źle- musieliśmy sie troche cofnąc do Chełmży :cool: Ja myślałem ze tam gdzieś jest Lisewo........ ogólnie to whooojjjjjj zimno :flesje: :icon_eek: do następnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Hehe czyli tak jak wczesniej z atarkcjami :wink: Zimno strasznie ale fajowo! Dzieki i do miłego! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi