przem90 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dzisiaj nie moge bo robote mam do 22 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ... Ja dzis mam w planie polatac z Michałem w kierunku na CB (pewnie do mostu na Fordonie) kolo 19-20... treb0r Mam dziś w planie skoczyć do Bydzi, bo coś tam zostawiłem. Jeśli się pogoda nie spitoli - to jazdą 2oo byłaby najlepsza. Może się jakoś namierzymy? Kontakt do mnie w profilu. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dlaczego mi to robicie :icon_twisted: ja do końca tygodnia w pracy do 21. :icon_evil: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja dziś koło 20 też mam zamiar POWOLI pojeździć. Nie wiem czy potrafię takie coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Fajnie macie... Do roboty byście się wzięli bo dobrobytu w ten sposób nie zbudujemy :icon_razz: Miłego latania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) Jak będzie Wam się nudzić, wpadnijcie w sobotę na Rynek Nowomiejski na Motoserce (11.00-17.00), a wieczorem do Lizard Kinga. ;) Motoserce - będę po 15 dopiero :/ Lizard - zobaczymy co da się zrobić :cool: Będę jeździć z puszką chyba i zbierać na kończący się napęd (o sprzęgle jeszcze nie myślę :evil: ), pewnie będzie RK zamiast DID :( . Na choleRę tyle latałam, $%&*@ :icon_evil: Chyba, że ktoś ma wybitnie korzystny cenowo dostęp do zestawów, łańcuchów :icon_question: :bigrazz: Korzystny czyli do...? i jaki rozmiarowo? Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 aaa jednak dziś troche pohałasowałem- POWOLI :icon_razz: :icon_rolleyes: ku niezadowoleniu mieszkańców miasta Chełmna :crossy: nie ma to jak samu jeździć :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 aaa jednak dziś troche pohałasowałem- POWOLI :icon_razz: :icon_rolleyes: ku niezadowoleniu mieszkańców miasta Chełmna :crossy: nie ma to jak samu jeździć :cool: A ja nic nie słyszałem ... Byłem nawet w Kościele na naukach przedmałżeńskich i ksiądz pytał się czy znam paru takich oszołomów co jeżdżą z dziurawymi wydechami i straszą emerytów / rencistów, kombatantów i nieliczne 12 letnie dziewice :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Dziekuje za mile spotkanie ! Szkoda ze tym razem nie bylo testowania kaskow :( Dzisiaj pogoda do kitu zaplanowalem wyjazd 4 oo ale jak zwykle rano stwierdzilem ze nie pada i teraz trwa akcja suszenia ciuchow ach ten kimat !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) ehh to widzę ze nie tylko ja nocnym markiem jestem w robocie ;D hue hue :D btw. wie ktoś może coś na temat majówki ?:> Keryn nie smigałes przypadkiem dzisiaj po 22 na Lubickiej :> ? Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ale w niedzielę można by gdzieś śmignąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 niedziela odpada sql w morde jeza :/ ;( a dziunia stoi i czeka ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Pogoda jest rewelacyjna! Nastroje lepsze lub gorsze - ale warunki do latania sa zajebiste. Chyba widzialem kolezke z R6 - mijalismy sie ze dwa razy! Pozdrowienia z lawki na Lukoil'u :crossy: Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dzięki Pany za dzisiejsze śmiganko, Michał za kawkę to do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Moment... Dzien jeszcze mlody :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi