Tomek xj550 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Do Świecia mam kawałek.Musimy kiedyś wybrać się wspólnie. :clap: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 jasneserdecznie zapraszamy kurcze dzis piekna pogoda a jutro ma byc 16 stopnia moj jednoslad czeka na czesci :) jak widze taka pogode to az mnie korci by sobie pojezdzic wracajac do zonja tez wole sam ale czasami musze pojezdzic rowniez z druga polowadzxieci do babci i jazda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 kurcze dzis piekna pogoda a jutro ma byc 16 stopnia moj jednoslad czeka na czesci :icon_evil: Ja trzymam moto w wynajetym nieogrzewanym blaszku, wiec taka pogoda tez mi odpowiada, bo przynajmniej podlubac cos mozna bez grabienia rak. Skoro jutro tak cieplo bedzie, to moze sie wybiore do garazu zakonczyc montaz cofnietych podnozkow. W ten sposob problem wozenia zony zostanie definitywnie rozwiazany - podnozki pasazera znikna a w ich miejsce pojawia sie moje. To rozwiazanie bardzo mi sie podoba. Szkoda mi tylko troche mojej corki, ktora jedyna w rodzinie odziedziczyla po mnie troche milosci do motocykli. Bedzie jej zal, ze tata juz jej do liceum (150m od domu) z fasonem motocyklem nie podrzuci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Moja zona tez dostala kurtke, spodnie, ze nie wspomne o garku na glowe..i co z tego momentami musialem ja budzic w trasie - kuksancem :). jak mozna przysypiac na 2 kolkach..nie wiem. moje strasze dziecko zrwie sie na moto ale to jeszcze podfruwajka 6ta klasa podstawowki..no ale coz obiecalem jej jednodniowy wypad na jakis zlocik..a dzisiaj ladnie bylo, motorki wyjechaly na drogi. Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 moj syn w tym roku konczy 7 lattez bede mogl go wozic juz tak po glownych ulicach narazie tylko wieczorami po bocznychech czasami ktos obcy bedzie w drogowce :) :) i mandacik(oby tylkO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Fakt, dzisiaj bylo cieplo i to az bardzo. Wytargalem motor i zamiast PKSem pojechalem sobie Suza na uczelnie :) , ludzie sie cos dziwnie patrzyli, ale to normalne :) . A jutro nie bedzie juz tak wesolo z pogoda. Ja korzystam z tego prognozowania: http://meteo.icm.edu.pl/ . Strona Uniwersytetu Warszawskiego, pogoda jest bardzo trafna na nastepny dzien, korzystam z tego planujac wyjazdy, moze to sie komus przyda. Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Bartas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 super dzieki ja niestety dzis na 4 kolkach ale jednoslado duzo widzialem czekam na czesci i na razienie moge sie ruszyc na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 no bylo calkiem niezle...Ale widze, ze kolega Bartas z Łabiszyna...wybieram sie w tamte strony ale chyba motorkiem na wiosne..w internecie reklamuje sie firma, ktora handluje cygarami...ciekawy jestem czy maja normalny sklep z detalem w Łabiszynie ? Moze sie orientujesz Bartas ? Alex sorry wypadaloby dodac nazwe firmy: to jest dystrybutor produktow firmy premium cigars.. Alex Firma Handlowo Usługowa "Akan"Anna Najsztub ul. Działkowa 2, 89-210 Łabiszyn a tak dokladnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Cześć Wszystkim.Ale się ten temat ożywił.Nowi ludzie , nowe pomysły , nowe tematy. Świerza krew :icon_rolleyes: .Musimy pomyśleć o jakimś spotkaniu na browarka.Może wyskoczymy znowu do Harleya? :lapad: Ja dzisiaj zaczynam retusz rys na owiewkach.Może jeszcze dziś zdążę wymienić klocki i założyć koło.Chyba wstrzymam się jeszcze z wymianą napędu i po regulacjach złożę Suzę w końcu i może jakaś mała przejażdżka. ;) Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Tomek jakies panienki sobie wymaluj :lapad: . A odnosnie cygar to pierwsze slysze :icon_rolleyes: , ale wiem gdzie jest ta ulica, a tata z mezem tej kobiety na ryby jezdzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam,szlag mnie trafia jak widze termometr i rozebrany motorek w piwnicy.. nie mam nawet czasu zeby go porzadnie dokonczyc i z czystym sumieniem poskrecac..Bartas - cygara to piekna rzecz od prawie 3 lat nie pale papierochow, ale raz na jakis czas jakies cygarko !!! niektorzy mowia, ze to lepsze niz seks :lapad: Tomek - piwko dobra rzecz tylko juz wtedy bez 2 kolek :icon_rolleyes: nigdy nie bylem w Harleyu - trzeba zwiedzic ! Teraz jak dzieci wypchne na ferie skoncza sie wyjazdy i przywozenie z zajec dodatkowych bedzie luzniej. Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Jesli nic sie nie zmienilo to knajpa Harley jest nadal zamknieta, a na kolejne spotkanie umawialismy sie przeciez do Oberzy, ktora Wojtek zareklamowal - lupujesz talon za 20 zl i mozesz zjesc co chcesz i ile chcesz.Co do czwartkowych spotkan w Fordonie - zaraz za mostem na Wisle jest rondo - tam trzeba skrecic w prawo po kostce brukowej, przejechac wzdluz Rynku, caly czas prosto, dalej ok 200 m fatalnym brukiem i po lewej rece jest kosciol z czerwonej cegly z wieza a po prawej brama w ktora nalezy wjechac na plebanie.Ul Sikorskiego Kosciol Jana Ewangelisty, dzisiaj o 19 do zobaczenia. Edytowane 11 Stycznia 2007 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Co do czwartkowych spotkan w Fordonie - zaraz za mostem na Wisle jest rondo - tam trzeba skrecic w lewo po kostce brukowej, Dla jadacych z Torunia W PRAWO. A co do spotkania - to musimy uzgodnic, czy spotykamy sie po to by zjesc czy sie napic.... Pzdr!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 witam panowie (koleżanki może także), nie jestem co prawda z waszych okolic ale mam do was pytanko odnośnie imprez motocyklowych w waszych okolicach, czy takowe się odbywają (a pewnie tak), a jeżeli tak to gdzie są organizowane i w jakich terminach (mam na myśli cieplejsze klimaty), chetnie byśmy wpadli na jakiś zlocik ale brak nam na ten temat informacji, a i odległość od nas do was przyzwoita, pozdrowionka znad morza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witaj, ja z okolic Torunia zapraszam na zlot chorągwi do toruńskich fortów 23 marca. Temat jest na forum. :D http://forum.motocyklistow.pl/Wyjazd-inaug...007-t63605.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi