MariuszJ Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 w toronto dzis trzy razy bylismy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witam wszystkich...ja dzisiaj pomykałam po ulicach Torunia saaaaamaaaaa :icon_rolleyes: gdzie byliście że was nie widziałam??? Przy najbliższej okazji mam zamiar się wprosić i do was dołączyć jak was znajdę :D A ja Ciebie widziałem - nawet machałem (tak trochę:p) przejeżdżałaś k. McDonalda na Grudziądzkiej.. tzn. jakaś laska na GSR - domniemywam że to TY ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A w ogóle jutro też ma byc "ładna" pogoda :icon_razz: Jutro będę w okolicach Torunia, o 13:00 mogę podjechać pod Lukoil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja tez dziekuje! Dotarłam do domku cała i zdrowa. :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jakaś laska na GSR no avatar pierwsza klasa :icon_razz: Jutro będę w okolicach Torunia, o 13:00 mogę podjechać pod Lukoil. hmm no nie wiem jeszcze co jutro bedzie ale nie mówię nie :bigrazz: Ja tez dziekuje! Dotarłam do domku cała i zdrowa. :bigrazz: nareszcie, lepiej późno niż wcale :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ola ale Ty zapier*alasz :icon_razz: No co Ty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Widziałem Was jak wracaliście z CT coś po 17-ej. Jakby Bartez wiedział to na pewno by pokierował po flaszkę z chrzcin a tak to dupa :icon_razz: Mariusz chyba jechał jako kierownik grupy a ostatni wiadomo - żólty na fazeroskuter :biggrin: Dobrze widziałem coś ok 17 w okolicach miasta Grzywna ?? Jutro ja też chcęęęęęęęę Dziś mi serducho pękało jak Was widziałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Super to gdzie i kiedy sie na dzisiaj umawiamy - 13 Lukoil Rubinkowo ? Ew moze byc tez MC Donald na Grudziadzkiej czyli wjazd do Toronto od strony Grzywcny i CCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Powinienem dojśc do siebie więc na kawę podjadę na Lukoil CCH zabierze się ze mną po drodze :icon_rolleyes: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ja na 13-tą też dam radę się ogarnąć bo mam wielki głód :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja na 13-tą też dam radę się ogarnąć bo mam wielki głód :crossy: Marek to podjedz po mnie o 12:30 śmignieM razem :crossy: Wiesz gdzie mieszkam :icon_mrgreen: Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja tez jade Kinia poczekaj na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja tez jade Kinia poczekaj na mnie ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A kiedy wpadniecie do nas? Otwarli już węzeł GP Sośnica pod Gliwicami :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A kiedy wpadniecie do nas? Otwarli już węzeł GP Sośnica pod Gliwicami :) Na pewno wpadniemy niebawem, jeszcze bedziecie mieli nas dosyć hehe :flesje: buziaki, pozdrów Aśke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi