Alex_kr Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witaj MMM757,no podobno pod koniec marca 23-25.03. ale to jest opisane w innym watku..Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czesc Alex !Milo ze do nas dolaczyles. Wprawdzie jest zima, ale to raj dla motocyklistow ktorzy nie garna sie do jazdy na 2oo (nie wytykam tu nikogo palcami) za to lubia spotkania i imprezy motocyklowe na ktore jezdzi sie samochodami. Zapraszamy w kazdy czwartek na 19:30 do Fordonu w Bydzi na spotkania motocyklistow, moze zalapiesz sie z nami na impreze zamknieta do Tarkowa na poczatku Lutego. Ja motocykl mam chwilowo caly i na chodzie ale swoje w warsztatach odstal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witaj Michał,Dzieki za dobre slowo. Dziekuje rowniez z zaproszenie "za miedze" :icon_mrgreen: jakas chwile temu mialem spotkanie na rynku w bydgoszczy ze znajomym na Virago...on jezdzi chyba z TMS (towarzystwo motocyklistow statecznych) chetnie podjade na fordon - chwila drogi a wyjatkowo miedzy nami sa asfalty calkiem-calkiem. Nie wiem jak bedzie na przelomie sty/lut - dzieci koncza ferie (trzeba towarzystwo posciagac z roznych kierunkow) w kazdym badz razie bede mial to na uwadze. Czesto ze znajmym na yamaszce zagladamy w Twoje okolice bede pamietal o czwartkach. Gdzie konkretnie sie spotykacie ??Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Gdzie konkretnie sie spotykacie ??Alex Te spotkania sa u ks. Janusza (tego od "Motoswieconek" i 1-majowych inauguracji sezonu) na jego plebanii. "Stateczni" znaja go b. dobrze. Ja tez tam zaczalem zagladac w zeszlym sezonie na cotygodniowe czwartowe przejazdzki. Janusz lubi jezdzic raczej "sportowo" (ma Triumpha ST), ale jest wyrozumialy dla "turystow" i takich "marudow" jak ja i bardzo fajnie sie z nimi mi jezdzilo. Wiem, ze po sezonie robia sobie zamiast wycieczek spotkania przy kawie, ale praca i brak samochodu nie pozwolila mi dotad ich odwiedzic. Edytowane 9 Stycznia 2007 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jeszcze będzie okazja do spotkania i wspólnych wyjazdów.Ja zrobię jeszcze regulacje i poskładam Suzę do kupy i bedzie można śmigać.Do zlotu w Toruniu na pewno zdążę.Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Tomek reguluj i skladaj, bo sezon jeszcze w pelni, a Ty suze w czesciach masz :) I uwazaj, moto od stania sie psuje :lalag: wiec trzeba jezdzic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Alterego, dzieki musimy sie tam wybrac...jak bede troche luzniejszy to trzbeby sie skrzyknac i zajrzec nawet i na 4kolkach..Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Alterego, dzieki musimy sie tam wybrac...jak bede troche luzniejszy to trzbeby sie skrzyknac i zajrzec nawet i na 4kolkach..Pozdrowienia,Alex Zalatwione!!! (Pozdrowienia on-line :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Tomek,no mam nadzieje bo ubiegly sezon moj 1szy od 20 lat objezdzilem prawie samotnie :banghead: dzieki znajomym z Lipna, Turku, Plocka, Wwy polatalismy torche dalej..we wrzesniu byly Moravy - zlot Boxer Morava, w pazdzierniku Bieszczady - Bieszczadzka Tulaczka...nawet maja ziena sie zabrala - ale to nie motor zadzialal to Bieaszczady - piekne jesienia..Pozdrowenia,Alex haaaaha to dobre jednak on-line :banghead:Jakby co moj gg: 234064Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 A ja jednak najbardziej lubie samotne jazdy. A zona - do tej pory wyrozumiale puka sie w czolo na moj widok na motocyklu... P.S. Moje namiary znajdziesz w profilu, ale nalepiej to mailowac. Z GG nawet jak korzystam to sie nie ujawniam :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Oki,widze, ze zony maja to do siebie, ze lubia "drapac" sie w czolo ;))Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 taaawidze, ze problem z zona to nie tylko ja mami nie mowie o samym problemie ale zawsze taki sam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 mmm757, haaa cos w tym jest...ale slyszalem, ze w Swieciu silna grupa motonitow jezdzi...w ubieglym roku bylem w Grudziadzu na kameralnym zjezdzie nad jeziorem...koledzy z Grudziadza chwalili Swiecie :biggrin:Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) mmm757, haaa cos w tym jest...ale slyszalem, ze w Swieciu silna grupa motonitow jezdzi...w ubieglym roku bylem w Grudziadzu na kameralnym zjezdzie nad jeziorem...koledzy z Grudziadza chwalili Swiecie :biggrin:Alex Witam, chłopaki ze Świecia są ok! Tez z nimi jezdziłem czasami. Organizują zawsze taki małe, fajne zlociki- ostatno był w Ostrowitym, a poprzedni w Żurze Pozdrawiam Bartek Edytowane 9 Stycznia 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi