MariuszJ Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 ode mnie również, zdążyłem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Zagladaja,zagladaja i tez wyczekuja sezou! Kawa zwarta i gototwa! :crossy: Dzieki za życzenia. :wink: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Grass & Kinia (bo chyba inne Panie nie zaglądają tu) :flesje: + buziaki :wink: jaki lizus!!! liczysz na coś?? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 jaki lizus!!! liczysz na coś?? :icon_eek: uu widzę nutkę zazdrości, mogę byc sekundantem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Zagladaja,zagladaja i tez wyczekuja sezou! Kawa zwarta i gototwa! :crossy: Dzieki za życzenia. :wink: Oooo jednak Motylek też jesteś - :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 W ramach urozmaicenia czasu oczekiwania na wiosne proponuje podyskutowac na temat 1 maja w Bydgoszczy. Czy macie jakies wiadomosci o tradycyjnym otwarciu sezonu ? Dostalem informacje na temat I Kujawsko-Pomorskiego zlotu motocyklowego organizowanego przez Olsz Chopper - moze to dalsza kontynuacja akcji ktore byly do 09 w Bydzi a moze bedzie sie dzialo cos wiecej - prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 uu widzę nutkę zazdrości, mogę byc sekundantem :bigrazz: nie trzeba, załatwimy to po męsku- SMSem :cool: Ja pierwszego maja tradycyjnie gdzies sobie pojade zdala od róznego rodzaju" rozpoczęć" i bede sobie piwkował na słoneczku opalając się. :flesje: :smile: ogólnie w tym roku długi wekend majowy jest krótki- lipa troche:( najchętniej bym sobie pojechał nad morze popatrzeć na mewy- zarezerwuje mi ktoś domek na ten okres majowy?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 a w górach może byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 a w górach może byc?? tak, ale pod warunkiem ze to bedzie ta góra: http://pl.wikipedia.org/wiki/G%C3%B3ra_%C5...8Ka%C5%82dus%29 w górach mew chyba nie ma:( ,,,,a na serio możesz Mariusz bardziej rozwinąć tą myśl dotyczącą gór?????? coś planujesz, kombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 a w górach może byc?? Góry trochę daleko: trzeba mape wziąć, czytnik, dzipiresa, nawigacje , mame o zgodę pytać :biggrin: Nie opyla się :icon_razz: Zresztą Batrosz - o czym Ty marzysz :icon_question: Żniwa niedługo czas młócić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 ,,,,a na serio możesz Mariusz bardziej rozwinąć tą myśl dotyczącą gór?????? coś planujesz, kombinujesz? no tak poważnie to planuję nawet juz jakiejś tam rezerwacji dokonałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Prosze Panowie juz plany poczynili,ja ze wzgledu na zawrotna predkosc jaka rozwija mój motocykl pojade do Bydzi :biggrin: ,pozniej moze cos w Toruniu bedzie w Wilmacie. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 ...pojade do Bydzi :biggrin: Serdecznie zapraszamy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Dziekuje bede i nie watpie,ze sie zobaczymy. Mam nadzieje,ze Yeti kupi do tego czasu nowe moto! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Znając yetisona to bankowo wyczaruje jakiś sprzęt zaraz jak się zrobi ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi