MichałKaczmar. Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ponoć w 3mieście nie ma być. michał, jak jedziesz na babozlot może by pojechac jednym samochodem? Dobry pomysl ! ja planuje wyjechac z Torunia rano - ok 8Napisz jakie sa mozliwosci i propozycje. Michał Ty to masz z tymi zjazdami.Zawsze wtedy gdy jest jakaś impreza.Ale MotorBikeShow nie przełożą tak jak np. imprezy w Tarkowie :biggrin: Na zaocznych spora czesc weekendow jest wyjetych z zyciorysu, w dodatku ja mam pecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 pewnie będę miał dwa miejsca wolne, daj mi na pw numer telefonu to ci dryndnę. A jedziesz z torunia czy z okolic Torunia-Bydgoszczy? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Cześć chłopaki co tam słychać w waszych garażach?Grzebiecie coś przy moto?Ja już zacząłem.Owiewki zciągnięte i czekają na mały retusz zarysowań.Aku zregenerowane i naładowane.Suza odpaliła dziś od pierwszego razu.Sam się zdziwiłem bo od miesiąca nie zaglądałem do niej.Zdjąłem przednie koło i w poniedziałek jadę po oponkę.Klocki hamulcowe i płyn już mam .W sobotę będziemy walczyć z Darasem z regulacją zaworków.Zostanie mi tylko wyregulować gaźniki i myślę nad zmianą napędu.W sumie jakoś idzie zgodnie z planem.W marcu mam nadzieję że wyjadę. :crossy: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Cześć chłopaki co tam słychać w waszych garażach?Grzebiecie coś przy moto?Ja już zacząłem.Owiewki zciągnięte i czekają na mały retusz zarysowań.Aku zregenerowane i naładowane.Suza odpaliła dziś od pierwszego razu.Sam się zdziwiłem bo od miesiąca nie zaglądałem do niej.Zdjąłem przednie koło i w poniedziałek jadę po oponkę.Klocki hamulcowe i płyn już mam .W sobotę będziemy walczyć z Darasem z regulacją zaworków.Zostanie mi tylko wyregulować gaźniki i myślę nad zmianą napędu.W sumie jakoś idzie zgodnie z planem.W marcu mam nadzieję że wyjadę. :crossy: Tomek, tak jak Tobie mowilem:- oponka tylnia nowa- naped zmieniony- kupie olej i zmienie filtry- regulacje zaworkow jakos po sesji A kase na paliwo zbieram na biezaco ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 No kasiorę na paliwko trzeba zbierać bo co z tego że moto będzie zrobione na cacy jak nie będzie za co wlać do baku. Mam nadzieję że będzie spoko pod tym względem. Jutro jadę po oponkę.Będzie komplecik. :biggrin: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam Wszystkich,Co prawda z prawie rocznym opoznieniem, ale dolaczam do rodziny z Torunia i okolic. Mam nadzieje, ze bedziemy mieli okazje wspolnie nakrecic pare kilometrow..Kilka slow o sobie.. po prawie 20 latach wrocilem do dwoch kolek...i jak mowi moja zona to znak, ze kryzys wieku sredniego sie zaczal. Ja mysle, ze nareszcie moge zrealiazowac swoje marzenia - zawsze chcialem miec boxera. Od maja 06 zrobilem nim 11 tys. Mam nadzieje, ze kojelne nakrece juz wkrotce. do wiosny blisko. Chociaz pogoda robi nam psikusy i moze jeszcze w styczniu wypchne "Biedrone" z garazu..Do zobaczenia na trasie. Pozdrawiam,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam Wszystkich,... Fajnie!!!! Witaj!!!!!! Ja mam yamahe w czesiach, ale niech tylko Michal K. dowie sie, ze ktos chce teraz jezdzic - to na pewno zaraz ci zajecie na weekend znajdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Alterego :)moja Biedrona tez troche w proszku... resztki posezonowych dzialan serwisowych...plastiki posciagane, drobne prace mechaniczno-artystyczne w toku ;) ale kto sie spodziewal 10 stopni ciepla w styczniu...zrobili nam psikusa..Pozdrowenia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Cześć chłopaki co tam słychać w waszych garażach?Grzebiecie coś przy moto? Kierownice na "clip onsy" juz wymienilem. Zepsulem przy tym "roll gas" - wiec przybedzie nowy wydetek. Nowa kierownica zawadza mi teraz o przednie kierunkowskazy. Najlepiej byloby sie ich pozbyc, ale za wygodny jestem... trzeba bedzie cos mniejszego kupic i zamontowac inaczej. Utknalem przy montazu zestawu z cofnietymi podnozkami. Skubane "dzapy" w kazdym kolejnym roczniku musza cos zmienic chocby o pare milimetrow!!! Zestaw byl zdjety z rocznika '80 gdzie pasowal idealnie, a u mnie otwory nie pokrywaja sie o...4mm! Niestety, cos trzeba bedzie uciac, cos przypilowac, cos przewiercic i do oryginalnego wygladu latwego powrotu nie bedzie. W dodatku musze teraz pomyslec nad nowym mocowaniem tlumika, bo zostawiam oryginalny - za dlugi jak na prawdziwego "cafe racera". Z nowego zadupka w stylu "racer" na razie zrezygnuje, bo w straszliwy deficyt budzetowy popadlem.. ;-)Ciagle nie mam akumulatora, wiec nie moge nawet "przepalic" od czasu do czasu mojej babci. Pozdrawiam wszystkich ROCKERSOW!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Piszemy on-line :)U mnie pozostaly do dokonczenia gmole przez ktore musze podpilowac plastiki. ale narzedzia juz sa i sprzet tez... bedzie smierdzialo palonym plastikiem jak nic...Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ...moja Biedrona tez troche w proszku... Sprezaj sie, zeby do konca marca zdazyc, bo forumowicze planuja rozpoczecie sezonu w Toruniu zrobic - wiec jakos pokazac sie trzeba :) Pzdr!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 wlasnie przeczytalem caly watek o zjezdzie w forcie IV...musze przeslac info do ludzi z forum bmw moze dolacza...Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Cieszę się że nie tylko ja mam moto w rozssypce.Dzisiaj kupiłem oponkę do przodu. :icon_mrgreen: Alex czekam do wiosny.Pośmigamy razem. Alex jaki rocznik Twojej BMW? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Tomek,maj 2004...oby do wiosny i choc odrobine wolniejszego tygodnia zeby dokonczyc te piekielne plastiki i bedzie dobrze..Pozdrowienia dla Chelmzy :icon_mrgreen:Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 czeekiedy rozpocznie sie sezon zlot w toruniu?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi