MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Turbodymomen przy nas wysiada to o prądzie nie wspomnę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Najlepszego dla wszystkich na święta :lalag: Ja byłem grzeczny cały rok i już dziś był u mnie taki kolo z reniferami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Marry christmas everyone :wink: Ojj Maroo pochwal się :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 już dziś był u mnie taki kolo z reniferami :biggrin: u mnie jak na razie koleżanka bez reniferów :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Taaa...z czerwonym tym...no... :bigrazz: A święta to spędzajcie, jak lubicie. Znaczy - jak musicie :D Zdrowych dla wątroby w każdym razie :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Taaa...z czerwonym tym...no... :bigrazz: ..... :icon_twisted: noooo....... :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: i brązowych...no... .......................- jak musicie :......................................... no fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 NajNajNajlepszego (ej) .................. wszystkim życzę :notworthy: ( pozycje wykropkowane wypełnić a niepotrzebne skreślić) :biggrin: co wpiszecie w ciemno podpisuje :wink: ST@F ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 a Maro jaki afatar- ixil?? co to za firma? Produkuje mikrofalówki i gumowe zbiorniki na wode z blachy?? a Wasze moto dostały cos na święta?? mój tak- napisał list do Gwiazdora i dostał nowe świeczki, filtr powietrza i zegarek, z którego sie niezmiernie ciesze razem z TLRką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 a mój ma super miejsce w garażu i jest przykryty starym podartym prześcieradłem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 (edytowane) wszystkiego Naj Naj, zdrowia po świętach i gwiazdora obfitego i czego tam jeszcze zapragniecie Edytowane 24 Grudnia 2009 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 a Wasze moto dostały cos na święta?? mój tak- napisał list do Gwiazdora i dostał nowe świeczki, filtr powietrza i zegarek, z którego sie niezmiernie ciesze razem z TLRką Wzruszyłem się :biggrin: [pod choinką znalazłem tzn. znajdę filtr powietrza Yamaha Genuine Parts & Accessories) Maroo Maroo... czekamy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 A co Wy tacy motocyklowi (prezentowi) jesteście? Motocyklami jeździcie?! :eek: To ja fora pomyliłam :( Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 co jest Magda świąt nie lubisz?? tyle wolnego, ze nie wiadomo co z tym czasem zrobic na dziś mam żołądkową gorzką na jutro danską a na sobotę czysta, sok malinowy + tabasco...wściekłe będą :bigrazz: i jakoś zleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 to jak z łyżewami?? cos jutro jakoś??..... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Właśnie.. czy w drugi dzień świąt jest czynne jakieś pole łyżewowe ? Edytowane 26 Grudnia 2009 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi