marekbuli Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 (edytowane) gwiazdka w maju Edytowane 22 Grudnia 2009 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 rzucilem temat na forum a wyscie tak szybko zareagowali ze sprawdzajac czy juz ktos chetny sie odezwal widze ze spotkanie juz sie odbylo - gratuluje, jestem z Was dumny za organizacje - moze nastepnym razem ktos mi pusci sms ? Napiszcie cos wiecej o tym wyjezdzie do warszawy w styczniu - chcialbym zobaczyc ajrisz i gronoszowa My też jesteśmy z siebie dumni, bo nam się udało. Nikt nikomu nie wysyłał specjalnych zaproszeń, żadnych smsów, umawialiśmy się tutaj na forum całkiem jawnie, jak widziałeś sam. Propozycja TWOJA padła 07.12., dzień później zaczęło się umawianie i nie na ostatnią chwilę i w tajemnicy, tylko prawie dwa tygodnie. Mówi się trudno i zerka częściej, choc wiem, że nie każdy ma możliwość ciągłego dostępu do neta. A piszę tak, bo nie wiem, jak Tobie odpisać na pretensje. Co do wyjazdu do Wawy styczniowego, to można cos wymysleć, choc ja tam mam inne ciekawsze rzeczy do roboty niż jechać do dziewczyn (ale nie, Gronkę akurat bym chcętnie ucałowała) :bigrazz: I przy okazji - Kinia - raz jeszcze wszystkiego najfajniejszego, bo to dzisiaj masz 18 lat :biggrin: :flesje: No dobra to teraz idziemy na rolki:)nie łyżwy :bigrazz: a jak jeszcze o 5 stopni pójdzie w góre to trzeba sie na smiganie ustawic:) Może juz wiosna idzie :buttrock: a zamiast mrozu jest +2, może zamiast na łyżwy lepiej :flesje: albo dobra, już się nie odzywam Wyżły, wyżły, a nie chlać - przynajmniej ja pochodzę :P To koło mnie jest do 21.00, sześć plnów za godzinę, może tak w drugi dzień świąt sadła trochę zrzucić? ;) Camel - uwierz, jazda motocyklem przy 4 stopniach (dziś) nie należała do przyjemności życiowych. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 może tak w drugi dzień świąt sadła trochę zrzucić? ;) no się pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 I przy okazji - Kinia - raz jeszcze wszystkiego najfajniejszego, bo to dzisiaj masz 18 lat :biggrin: :flesje: Wyżły, wyżły, a nie chlać - przynajmniej ja pochodzę :P To koło mnie jest do 21.00, sześć plnów za godzinę, może tak w drugi dzień świąt sadła trochę zrzucić? ;) Teraz dziś, więc tak zgadza się -dzisiaj :icon_mrgreen: Tym razem będziemy tańczyć na lodzie- czyli po 18-stej w drugi dzień. Na 99% będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 skoro dzis to najlepszego PS a pamiętacie... "..jaguara" ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Kinia, wszystkiego najlepszejszego z okazji urodzin :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No Kinga najlepszego. Teraz już wiem a nie się głupio pytałem skąd i od kogo ?? Ale ostatnie dni to jestem trochę wyłączony od normalnego myślenia więc wybacz plizz :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Najlepszego Kinia :flesje: Ps. Michał - jesteś the best :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No to ja życzę wszystkim ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No to ja życzę wszystkim ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WESOŁYCH ŚWIĄT :bigrazz: wzajemnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) Białych Świąt na moto.. Najlepszego! Edytowane 23 Grudnia 2009 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Białych Świąt na moto.. Kolega St@f w akcji :D http:///zapodaj.net/d6f7294768aa.jpg.html Pomogę, bo link nie działa--> Klik Staf na prezydenta :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 dzieki Kinia wlasnie sam mialem to naprawic :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 bo ostatecznie miałem zrezygnować :) prawa autorskie itp :D no ale szybsi od prądu jesteście wiec.. :P Wesołych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi