MariuszJ Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 pogoda jest ale temperatura za niska na dalszy wypad moze posmigam w kolo komina jednynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Tez pojeździłem. Ale tylko po osiedlu :bigrazz: Zimno już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Trzeba było przyjechać do Ct. Podziękowania dla Grass i Keryna za towarzystwo w dzisiejszym :crossy: Na razie nie czuje rąk :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Też Wam dzięki za dzisiaj :crossy: . :lalag: (głupawka "niewiadomoskądwzięta" mnie nie opuszcza nadal :biggrin: _ Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Też Wam dzięki za dzisiaj :crossy: . :lalag: (głupawka "niewiadomoskądwzięta" mnie nie opuszcza nadal :biggrin: _ Podziel się tym zacnym posiłkiem :icon_mrgreen: P.S Mam fotki, nawet dobrze wyszły :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) Podziękowania dla Grass i Keryna za towarzystwo w dzisiejszym :crossy: Też Wam dzięki za dzisiaj :crossy: KingR, Grass - fajnie było was spotkać i :crossy: Latanie z Wami eskadrą po mieście to jest to :buttrock: Edytowane 28 Listopada 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 (edytowane) P.S Mam fotki, nawet dobrze wyszły :wink: Mieliście lepsze niż ja, to w razie czego pliz byte na maila [email protected] :) Nic nie chcę mówić, ale intuicja mnie nie zawiodła, jak mówiłam "a po cholerę" - jak się okazuje (jak się dowiedziałam), dzisiaj nie było nikogo pod superhiper, żadnym :) I siedzenie :lalag: , zwłaszcza biel się wpasowuje idealnie :icon_twisted: KingR, Grass - fajnie było was spotkać i :crossy: Latanie z Wami eskadrą po mieście to jest to :buttrock: A tam....zimno, źle, beznadziejnie, nudno, ble..... :bigrazz: :biggrin: Edytowane 28 Listopada 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 "a po cholerę" - jak się okazuje (jak się dowiedziałam), dzisiaj nie było nikogo pod superhiper, żadnym :) Tak się składa, że już też wiem, ale chęci chociaż były :wink: Moje/Nasze...niedoinformowanie :icon_mrgreen: Jak zwykle zresztą :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 (..) A tam....zimno, źle, beznadziejnie, nudno, ble..... :bigrazz: :biggrin: Prawda, że fajnie? :biggrin: Tak się składa, że już też wiem, ale chęci chociaż były :wink: Moje/Nasze...niedoinformowanie :icon_mrgreen: ... Ale - jednak próbowaliśmy " W imię zasad, ...!!! " :icon_twisted: ... to w razie czego pliz byte na maila [email protected] :) Mail'u, przygotuj się na najgorsze :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 trza było do mnie na kawe zajechac....z rozgrzewającym załącznikiem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Mail'u, przygotuj się na najgorsze :icon_twisted: Mówisz, że sajgon się zacznie? Za późno :biggrin: trza było do mnie na kawe zajechac....z rozgrzewającym załącznikiem :bigrazz: Ta pierwsza część obiecująca, mogliśmy, fakt. Druga część skończyłaby się uuuuuu....kiedyś...ale oczywiście biega o herbatkę ;) To następnym razem pewnie :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Od B. nic, więc chyba jedziemy na tym samym wózku :icon_mrgreen: Marzka- ale , żeś znalazła! :biggrin: dzięki za info :wink: będziemy. Trochę przykro się zrobiło,deklaracja była a was nie,szkoda...... Pomimo tego nazbieraliśmy ponad 10.000 złotych :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Edytowane 1 Grudnia 2009 przez yanointruder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Trochę przykro się zrobiło,deklaracja była a was nie,szkoda...... Pomimo tego nazbieraliśmy ponad 10.000 złotych :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Gratulacje, i to szczere :) Ja się nigdzie nie deklarowałam, akurat mnie na tyle znasz :) Udanego motomikołajowania w Bydgoszczy :crossy: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Trochę przykro się zrobiło,deklaracja była a was nie,szkoda...... Pomimo tego nazbieraliśmy ponad 10.000 złotych :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Bez deklaracji, ale też żałuje. Fajnie że się udało chociaż tyle! :lalag: W minioną sobotę zaglądalismy pod Galerię i Centrum Bielawy - ale tam... nikawo niet. Może tak było akurat w ten weekend? Plany na Motomikołaje 6-ego? Edytowane 1 Grudnia 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 (edytowane) Bez deklaracji, ale też żałuje. Fajnie że się udało chociaż tyle! :lalag: W minioną sobotę zaglądalismy pod Galerię i Centrum Bielawy - ale tam... nikawo niet. Może tak było akurat w ten weekend? Plany na Motomikołaje 6-ego? W sobotę zwineliśmy się o 16,30,ale było tyle dni wcześniej,wszystkie wekendy listopada. Poza tym nie czytasz,www.motomikolaje.pl tam wszystko napisane,że pod centrum bielawy nie ma nas,reszta www.knightriderstorun.pl strona główna Edytowane 1 Grudnia 2009 przez yanointruder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi