yeti30 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 E tam. Przyp*****asz sie, bo pogoda gowniana :wink: Tak sie zasyfia, gdy pisze z drogi zamiast siasc przed kompa. Narzuca mi polskie znaki, jak nie wypatrze tego, to potem w postach jest to, co jest :icon_razz: To przestan pisan z drogi tylko jedz do domu :flesje: a pogoda do du..y wkurza mnie to nawet nie moge w ogrodku popracowac :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Moje drogie towarzystwo a może jakieś spotkanko np.w sobotę wieczorkiem na :flesje: ? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 W ten weekend raczej odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Moje drogie towarzystwo a może jakieś spotkanko np.w sobotę wieczorkiem na :flesje: ? Chetnie tylko Ja nie bede :flesje: bo autem :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) Moje drogie towarzystwo a może jakieś spotkanko np.w sobotę wieczorkiem na? :flesje: Chetnie tylko Ja nie bede :flesje: bo autem :banghead: :banghead: :banghead: Pomysł fajny. Sobota po południu to może się udać. Ja tam chętnie. A generalnie to powiem tak: Pogoda była zje*ana, ale się poprawia, prawda? Końca sezonu jeszcze za głośno nie odtrąbiono. Fakt - zimno nadal - ale 7 stopni to już luksus wobec 1-2 stopni przez ostatnie kilka dni. Nie ma lekko, ale, ku*wa, twardym trzeba być. Takie zajebiste kucyki mechaniczne się marnują... Słońce już jest. Znowu! Jeszcze trochę ciepła i hulaj dusza! :icon_twisted: Proponuję skręcić coś jeszcze na moto. A jak nie - jeśli będę jedynym chuchającym w rękawice motonga, to zrobię przynajmniej objazd w odwiedziny i Was pobudze! :wink: No, wiec jak? Edytowane 16 Października 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jedynym nie będziesz, są w Toruniu inni motocykliści jeszcze :bigrazz: ( nie tylko forum Toronto żyje :D ) Ja się nie deklaruję konkretnie, pojeżdżę, jak będę miała chwilę wolną, weekend imprezowo-spotkaniowo mi się zapowiada, tak więc czas będę miała pomiędzy a pomiędzy :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 troche sloneczko zaswiecilo wiec okazja byla do przesmarowania cylindrow :cool: mala stowka nakrecona, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Fajnie macie :biggrin: latacie ze slonca korzystacie a Ja Qurwa chory jestem :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 byle tylko za tydzien pogoda byla bo po nowe moto chce smigac :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 byle tylko za tydzien pogoda byla bo po nowe moto chce smigac :bigrazz: Czyżby????? To, co mam na myśli???? :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 pfu wypluj trzy razy, nie zapeszaj :biggrin: :biggrin: :biggrin: taa to o czym ostatnio gadaliśmy..... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Wyplute, bez połykania :icon_twisted: To sza, nic nie mówię już :bigrazz: Limit pecha przenoszonego na innych mam wyczerpany już, więc spokojnie :D Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 cholera ale bez połykania..... no to niech tym razem będzie, ale obiecaj że to ostatni raz* :icon_razz: :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 (edytowane) Słowo choleRy :bigrazz: :biggrin: Edytowane 18 Października 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi