GRASS Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Tyson, spoko, trrzymamy si? pierwotnego planu. Jakby co - call Teraz się uspokoiłem :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Wybaczcie Ja jednak chyba nie dojade wiec wypijci za mnie :flesje: dobrej zabawy :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Wybaczcie Ja jednak chyba nie dojade wiec wypijci za mnie :flesje: dobrej zabawy :flesje: :crossy: No to fatalnie... Wypić wypijemy, ale wisz Pan, Panie Ładny, to nie to samo.. :lapad: Naprawde szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Mam do was pytanko. Czy to prawda, że jutro jest zakończenie sezonu w Inowrocławiu? Przeleciałbym się ewentualnie. Często jeżdżę puszką do Toronto to znam te rewiry. Z góry dzięki za odpowiedź :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Mam do was pytanko. Czy to prawda, że jutro jest zakończenie sezonu w Inowrocławiu? Przeleciałbym się ewentualnie. Często jeżdżę puszką do Toronto to znam te rewiry. Z góry dzięki za odpowiedź :notworthy: nic nie wiem o inowroclawiu jak bs cos blizej sie dowiedzial daj znac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Co z tyn Inowrocławiem?? Yeti do Ina mam rzut beretem jak coś to możemy się dokulać. :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Jutro od 13 cos sie dzieje w związku z zakończeniem sezonu, ale w Bygdoszczy na kartodromie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Co z tyn Inowrocławiem?? Yeti do Ina mam rzut beretem jak coś to możemy się dokulać. :biggrin: :crossy: walcie do nas :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 tyson miales Mi mowic MISTRZU, :buttrock: :crossy: za taki numer przed komeda POLICJI(drift) :icon_mrgreen: chyba sie nalezy No ale dzis polatalismy troszke zimno i slizgo no i padalo ale ogolnie uwazam ,ze bylao fajnie szkoda ,za Magda z Drzewem nie dojechala :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 i jak tam Borki i Borowianki lub Borówki?? Fajnie było? bo u mnie tak- spałem sobie w domu w wygodnym łóżeczku do 10, potem rozpaliłem w piecu co by cieplutko było i tak wekend minął :icon_mrgreen: aha jeszcze drinki sobie robiłem :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Fajnie było? bo u mnie tak- spałem sobie w domu w wygodnym łóżeczku do 10, potem rozpaliłem w piecu co by cieplutko było i tak wekend minął :icon_mrgreen: aha jeszcze drinki sobie robiłem :icon_idea: No to zajebistą niedziele miałeś :bigrazz: Pewnie kot na kolanach Ci siedział i opowiadałeś mu bajki przy rozpalonym kominku - sunday chillout :wink: Ooo i widzę avatar zmieniłeś - na trzeźwo czy już po pijaku ? Bo nawet ładnie Ci to wyszło :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) tak.... ja siedziałem w fotelu bujanym, kot siedział na kolanach, drzewo ładnie się paliło w kominku i paliłem sobie fajke - to jest życie :lalag: a awatar pochodzi jak byłem na misji ratunkowej w Ugandzie- przedwczoraj Edytowane 4 Października 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 i jak tam Borki i Borowianki lub Borówki?? Fajnie było? bo u mnie tak- spałem sobie w domu w wygodnym łóżeczku do 10, potem rozpaliłem w piecu co by cieplutko było i tak wekend minął :icon_mrgreen: aha jeszcze drinki sobie robiłem :icon_idea: W Borkach?A siedzieliśmy z księdzem przy ognisku, śpiewaliśmy pieśni kościelne i upijaliśmy winem mszalnym :flesje: Luki twój sms nas nie zniechęcił, było bardzo ciepło, miło i sympatycznie :biggrin: U was podobno padało!? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 wazne ,ze wrociliscie calo i zdrowo a pogoda byla super :clap: :clap: A tak po za tym sroda i czwartek ma byc ladny wiec moze bysmy cos zrobili (tym razem w bydzi) taka luzna propozycja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi