GRASS Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Zdeptać psa, tego jeszcze nie słyszałam :icon_mrgreen: :wink: wracaj do zdrowia! A mi jakoś choróbsko przeszło, przewietrzone tu i ówdzie. Było miło :biggrin: LukiM- przepisy przepisami,przestrzegamy jak zawsze...ale 4oo wszyscy zjeżdżali, nikt się nie wychylił. Hałas wskazany :icon_twisted: Bartez dziewczyny z CT wyrywały włosy na widok twojej nowej kochanki- szkoda, że nie widziałeś jak zatrzymywały nas w drodze powrotnej będąc rozczarowane twoją nieobecnością. Obiecałam, że jutro zostawisz im autograf...gdzieś :icon_mrgreen: Grass-jak torebka, nie zgubiłaś? Ciekawe co Panowie Policjanci na taki widok? Motocyklista z motocyklistą + damska torebka :icon_mrgreen: To dzisiaj musisz do końca ten katar czy inne choróbsko wcisnąć w zatoki w trakcie jazdy :biggrin: Fakt, Bartezowa TeLeReska na świetnie zliftingowaną wygląda... Z tym moim "bagażem" to pewnie jak lotna poczta wyglądałyśmy :bigrazz: Jedno zauważyłam, że moja popierdółka to najbardziej usyfiona jakaś taka, chyba nie zasługuję na plastika, ściągnę owiewki i streeta sobie zrobię, problem z głowy :icon_twisted: ------- W razie czego dzisiaj 20.30. Miejsce standard. ------- Butterowa - psa rozpuszczasz...noga do zdrowia i pionu niech wraca ;) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 W sumie śmieszna sprawa,nie chciałam zdeptać psa i się przewróciłam,wczoraj było kiepsko noga mi spuchła,dziś już trochę lepiej ale mam mocno zbitą. :( Przykro słyszeć :( Oby szybko opuchlizna zeszła i przestała Ci przeszkadzać :icon_biggrin: I przykro było, że Ciebie nie było, bo tak fajnie było, że chętnie się tam było, prostu by być! "Gdyby Butterfly nad psem nie skakała, to by nóżką nie przyjebała, i do nas przyjechała, i klasę pokazała, i KAWĄ wymiatała, i asfalt zwijała, i miasto rozbudzała, i że "nie zdanża" krzyczała, i maszynę (do posiedzenia) pożyczała, i na widok 20 sprzętów zdębiała, i klan Kawy wzmacniała, i Red Bull Shit'a popijała, i fajeczkę odpalała, i z Roxanną pogadała, która strasznie mieć Kawę by chciała, a ja dzięki temu - TERAZ nie pieprzył bym kotka, za pomocą młotka! :banghead: A tak btw: A Pies? Jaka rasa? Jedno zauważyłam, że moja popierdółka to najbardziej usyfiona jakaś taka, chyba nie zasługuję na plastika, ściągnę owiewki i streeta sobie zrobię, problem z głowy :icon_twisted: Pitolicie, koleżanko. Faaajnie wygląda. Nie usyfiony, tylko refleksy takie - gra świateł - przyjrzyj sie dobrze :wink: Ale jeślil chcesz... Mam jakieś brutalne narzędzia w przepastnym garażu. Może nie zrobie z Twojej Grasiczki Street'a... ale Naked'a na pewno! :icon_twisted: Głowę daję, że będzie wyjątkowy. Piszesz się? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) A tak btw: A Pies? Jaka rasa? Zobacz na NK, takie małe piździraczki fajne do przytulania ma :D Ty, a jak kogoś by dupa bolała, to też taki ładny wierszyk ułożysz? :icon_twisted: (tylko nie układaj, byte pliz :D ) Pitolicie, koleżanko. Faaajnie wygląda. Nie usyfiony, tylko refleksy takie - gra świateł - przyjrzyj sie dobrze :wink: Ale jeślil chcesz... Mam jakieś brutalne narzędzia w przepastnym garażu. Może nie zrobie z Twojej Grasiczki Street'a... ale Naked'a na pewno! :icon_twisted: Głowę daję, że będzie wyjątkowy. Piszesz się? :wink: No, na te narzędzia się piszę, fajne są? Bo mam braki w garażu :icon_mrgreen: ----- Weź Emila dzisiaj namów. Edytowane 24 Września 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Ty, a jak kogoś by dupa bolała, to też taki ładny wierszyk ułożysz? :icon_twisted: (tylko nie układaj, byte pliz :D ) A już, kurcze, pomysł miałem, o dupach... ech! Nic zrozumienia.. Weź Emila dzisiaj namów. Spoko, wstępnie jesteśmy dogadani. Tylko dzis to samego siebie nie jestem pewien. Się zobaczy. "Jesteś jak nieoszlifowany diament!" - usłyszał nie raz. Nieoszlifowany diament, dla niewiedzących, to tylko kawałek szarego kamienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 A już, kurcze, pomysł miałem, o dupach... ech! Nic zrozumienia.. Spoko, wstępnie jesteśmy dogadani. Tylko dzis to samego siebie nie jestem pewien. Się zobaczy. Nie wątpię, że w dupach jesteś obcykany :icon_twisted: E, dzisiaj to i ja czasowo jestem ograniczona (MZK oczywiście, ale już na sto procent :D ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Keryn..., brawo za wierszyk :clap: Powinieneś zastanowić się nad raperską karierą, widzę w tym przyszłość dla Ciebie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Zdeptać psa, tego jeszcze nie słyszałam :icon_mrgreen: :wink: wracaj do zdrowia! A mi jakoś choróbsko przeszło, przewietrzone tu i ówdzie. Było miło :biggrin: LukiM- przepisy przepisami,przestrzegamy jak zawsze...ale 4oo wszyscy zjeżdżali, nikt się nie wychylił. Hałas wskazany :icon_twisted: Bartez dziewczyny z CT wyrywały włosy na widok twojej nowej kochanki- szkoda, że nie widziałeś jak zatrzymywały nas w drodze powrotnej będąc rozczarowane twoją nieobecnością. Obiecałam, że jutro zostawisz im autograf...gdzieś :icon_mrgreen: Grass-jak torebka, nie zgubiłaś? Ciekawe co Panowie Policjanci na taki widok? Motocyklista z motocyklistą + damska torebka :icon_mrgreen: Kinia, ale nr tel. wzięłaś od tych dziewczyn?? to jak co to na PW :bigrazz: .... czyli Tlereska posiada tzw. "magnez na ci*ki" <jupi> :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) Tak się zastanawiam, MZK też w kombi jeździsz?? oo i tu jest sęk w całym stereotypie kobiety na moto, dlaczego m. się boją :icon_mrgreen: Keryn o rzesz...ty to jesteś zdolny! :lalag: Tyson nie chce poznać twojego brata, bezduszny człowiek :icon_evil: To dzisiaj znowu popierdętę?? W takim razie idę krowę wypucować na wieczór :bigrazz: Keryn..., brawo za wierszyk :clap: Powinieneś zastanowić się nad raperską karierą, widzę w tym przyszłość dla Ciebie :icon_mrgreen: Peja szuka wspólnika :bigrazz: Kinia, ale nr tel. wzięłaś od tych dziewczyn?? to jak co to na PW :bigrazz: .... czyli Tlereska posiada tzw. "magnez na ci*ki" <jupi> :biggrin: Wiedziałeś co brać. A z Teresą ni uja żadna nie leciała. Tel. poszły na PW :flesje: Edytowane 24 Września 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 A o której dziś ta ustafka? Pytam z ciekawości :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 A o której dziś ta ustafka? Pytam z ciekawości :wink: ------- W razie czego dzisiaj 20.30. Miejsce standard. ------- Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Oki, dałem ciała :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Keryn,aż się popłakałam ze śmiecjhu!Wydrukuję i zachowam na pamiątke! Dzieki za miłe słowa! Taka ze mnie psia mama,wolałam się przewrócić niż uszkodzić malca. Tutaj sprawca wypadku Skowycz(z prawej) i jego siostra Grubcia-jej już z znami nie ma. :( sprawca wypadku Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Keryn,aż się popłakałam ze śmiecjhu!Wydrukuję i zachowam na pamiątke! Dzieki za miłe słowa! Taka ze mnie psia mama,wolałam się przewrócić niż uszkodzić malca. Tutaj sprawca wypadku Skowycz(z prawej) i jego siostra Grubcia-jej już z znami nie ma. :( sprawca wypadku Ladniutkie :lalag: Ja tez mam pieska malego :icon_mrgreen: tylko to Ja musze uwarzaz zeby mnie nie zdepnol :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Psiaki Madzi faktycznie bardzo milusie..., a Twojego bobika yeti nie da się zadeptać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Tyson lecimy na Toronto kurde mam chec polatac fajnie ciemno mozna by bez swiatel troche :icon_twisted: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi