romans Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 To impreza BS więc nie mam co zaglądać. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 To impreza BS więc nie mam co zaglądać. :icon_mrgreen: ROMANS.jak masz ochote to wpadnij ,nie jestesmy zamkniętym światem,przeciwnie zapraszamy serdecznie.No i śmigasz przecież na Suzi. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Dzięki, może nastepnym razem, dzisiaj ten mikołajowy lans mnie wykończył. Jak żarełko w tej waszej knajpce?Pozdrawiam RS Edytowane 11 Grudnia 2006 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Imprezka była świetna.Pizza do przełknięcia a piwko pierwsza klasa. :P Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli. :buttrock: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Gratulacje dla Michała za wygranie konkursu Mistera Forum.Należało Ci się. :icon_mrgreen: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 A właśnie gratulacje :biggrin: i szacuneczek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 jeden głosik mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Gratulacje dla Michała za wygranie konkursu Mistera Forum.Należało Ci się. :lapad: O tak!!! Michal na tem zdjeciu udowodnil, ze jak na motocykliste przystalo - jest prawdziwym twardzielem. :) :icon_exclaim: Tylko czy teraz "Mister Forum" bedzie sie zadawal z takim brzydalem jak ja.... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Pokazał, że jest prawdziwym przyjacielem zwierząt, tylko czy odstąpi, lub wypożyczy nam chociaz jednego plecaczka... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) O tak!!! Michal na tem zdjeciu udowodnil, ze jak na motocykliste przystalo - jest prawdziwym twardzielem. :D :biggrin: Tylko czy teraz "Mister Forum" bedzie sie zadawal z takim brzydalem jak ja.... :P Bedziemy sie trzymali razem, tak samo jak Ty bys sie odemnie nie odwrocil gdybym przegral wybory Kto sie wybiera na zlot do Łodzi razem z motobazarem ? Edytowane 19 Grudnia 2006 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Mam telefon do koleżanki która rezerwuje miejsca, pojechałbym już w piątek, w sobotę targi i impreza powrót w niedzielę. Jak pasi to wchodzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 to pospiesz sie z rezerwacja noclegow bo juz niewiele miejsca zostaloJa w piatek nie wyrobie sie wiec wyruszam w sobote rano - do otwarcia motobazaru zdaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 to może jakies spotkanko przedświąteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Troche chyba juz za pozno na spotkanie w adwencie bo dzis ostatni roboczy dzien.Sylwester nam nie wypalil, wiec mozemy spotkac sie w ramach rekompensaty pomiedzy - np. piatek 29.12 w Kubryku i omowic szczegoly wyjazdu do Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Może być, ten sylwester to chyba sam zorganizuję bo jak zobaczyłem ceny 480 to się wkurzyłem, a miesiąc temy grymasiłem na temat sylwestra w samociążku z noclegiem i sniadaniem za 300... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi