Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pogoda się trochę chrzani. Trudno. Następnym razem głośno nie mówię, że będę :biggrin: Albo się będzie pić :icon_twisted:

Do Bydzi ja dziś odpadam, bo mam ostatni autobus o 23.00 :icon_twisted: :bigrazz:

Ale na moto mialas przyleciec nie PKS :icon_mrgreen:

Ale na moto mialas przyleciec nie PKS :icon_mrgreen:

Wtajemniczeni wiedzą, o co biega :icon_mrgreen: Mam obcykane rozkłady jazdy w ta i nazad - wsiadam/wysiadam, odruch Pawłowa, chodzę z biletem w ręku (wilczym też) :bigrazz:

Będziesz czy nie?

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

co sie stalo??? :eek: :eek:

W sumie śmieszna sprawa,nie chciałam zdeptać psa i się przewróciłam,wczoraj było kiepsko noga mi spuchła,dziś już trochę lepiej ale mam mocno zbitą. :(

Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle.

No okropnie i paskudnie było, fuj, do dupy normalnie :icon_razz:

M. - tak, czuję się winna za tą drożyznę :bigrazz: Następnym razem będzie Świecie docelowo, przygotuj się na najazd :icon_twisted:

Luki, no ja też nie wiem, jak tak mogą jeździć, normalnie dawcy, jestem zbulwersowana, jak każdy z nas :bigrazz:

Dobra, wszyscy - dzięki wielkie za dzisiaj, forumowo dopisaliśmy, chyba w prawie 20 sprzętów w sumie lot był "jedynką", było :lalag:

Specjalne podziękowania dla Kini za podwózkę z garażu do domu - być Twoim plecaczkiem przez chwilę - ach... .... ;)

-----------

Jutro wstępnie powtórka z rozrywki. Czyli dziś.

Edytowane przez Grass

nie

M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie

W sumie śmieszna sprawa,nie chciałam zdeptać psa i się przewróciłam,wczoraj było kiepsko noga mi spuchła,dziś już trochę lepiej ale mam mocno zbitą. :(

Zdeptać psa, tego jeszcze nie słyszałam :icon_mrgreen: :wink: wracaj do zdrowia!

A mi jakoś choróbsko przeszło, przewietrzone tu i ówdzie. Było miło :biggrin:

LukiM- przepisy przepisami,przestrzegamy jak zawsze...ale 4oo wszyscy zjeżdżali, nikt się nie wychylił. Hałas wskazany :icon_twisted:

Bartez dziewczyny z CT wyrywały włosy na widok twojej nowej kochanki- szkoda, że nie widziałeś jak zatrzymywały nas w drodze powrotnej będąc rozczarowane twoją nieobecnością. Obiecałam, że jutro zostawisz im autograf...gdzieś :icon_mrgreen:

Grass-jak torebka, nie zgubiłaś? Ciekawe co Panowie Policjanci na taki widok? Motocyklista z motocyklistą + damska torebka :icon_mrgreen: