yeti30 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Pogoda się trochę chrzani. Trudno. Następnym razem głośno nie mówię, że będę :biggrin: Albo się będzie pić :icon_twisted: Do Bydzi ja dziś odpadam, bo mam ostatni autobus o 23.00 :icon_twisted: :bigrazz: Ale na moto mialas przyleciec nie PKS :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ale na moto mialas przyleciec nie PKS :icon_mrgreen: Wtajemniczeni wiedzą, o co biega :icon_mrgreen: Mam obcykane rozkłady jazdy w ta i nazad - wsiadam/wysiadam, odruch Pawłowa, chodzę z biletem w ręku (wilczym też) :bigrazz: Będziesz czy nie? Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ja skręciłam nogę :( ! Boli jak cholera. :banghead: Miłego śmigania. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Butte, co się stało :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 a tez sie przejede, no to zaczynam sie ubierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ja skręciłam nogę :( ! Boli jak cholera. :banghead: Miłego śmigania. co sie stalo??? :eek: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A ty nie pojechałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 A ty nie pojechałeś ? :banghead: wiesz jak Ja sam latam wiec wolalem zostac :icon_mrgreen: moze jutro sie wybiore .... jak bede mial gdzie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 co sie stalo??? :eek: :eek: W sumie śmieszna sprawa,nie chciałam zdeptać psa i się przewróciłam,wczoraj było kiepsko noga mi spuchła,dziś już trochę lepiej ale mam mocno zbitą. :( Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Oj, biedactwo..., ale do Borek oczywiście wydobrzejesz :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 było bajerancko....cholera ale drogo w tym toronto :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 było bajerancko....cholera ale drogo w tym toronto :bigrazz: Dosyć że drogo to jeszcze głośno :bigrazz: . Pełno hałasujących i nie respektujących przepisów ruchu drogowego motocyklistów :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) No okropnie i paskudnie było, fuj, do dupy normalnie :icon_razz: M. - tak, czuję się winna za tą drożyznę :bigrazz: Następnym razem będzie Świecie docelowo, przygotuj się na najazd :icon_twisted: Luki, no ja też nie wiem, jak tak mogą jeździć, normalnie dawcy, jestem zbulwersowana, jak każdy z nas :bigrazz: Dobra, wszyscy - dzięki wielkie za dzisiaj, forumowo dopisaliśmy, chyba w prawie 20 sprzętów w sumie lot był "jedynką", było :lalag: Specjalne podziękowania dla Kini za podwózkę z garażu do domu - być Twoim plecaczkiem przez chwilę - ach... .... ;) ----------- Jutro wstępnie powtórka z rozrywki. Czyli dziś. Edytowane 23 Września 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 W sumie śmieszna sprawa,nie chciałam zdeptać psa i się przewróciłam,wczoraj było kiepsko noga mi spuchła,dziś już trochę lepiej ale mam mocno zbitą. :( Zdeptać psa, tego jeszcze nie słyszałam :icon_mrgreen: :wink: wracaj do zdrowia! A mi jakoś choróbsko przeszło, przewietrzone tu i ówdzie. Było miło :biggrin: LukiM- przepisy przepisami,przestrzegamy jak zawsze...ale 4oo wszyscy zjeżdżali, nikt się nie wychylił. Hałas wskazany :icon_twisted: Bartez dziewczyny z CT wyrywały włosy na widok twojej nowej kochanki- szkoda, że nie widziałeś jak zatrzymywały nas w drodze powrotnej będąc rozczarowane twoją nieobecnością. Obiecałam, że jutro zostawisz im autograf...gdzieś :icon_mrgreen: Grass-jak torebka, nie zgubiłaś? Ciekawe co Panowie Policjanci na taki widok? Motocyklista z motocyklistą + damska torebka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Zdeptać psa, tego jeszcze nie słyszałam... To jeszcze nic..., mój brat zadeptał kiedyś dwa kotki, na śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi