KingRider Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Link Lukoil Raz na zawsze zapamiętaj :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Link Lukoil Raz na zawsze zapamiętaj :lalag: wydrukowalem :icon_mrgreen: ale jak bym nie trafil bede dzwonil :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Qrwa Bartez !! Się zestresowałem jak się dowiedziałem :icon_eek: Podjedź jutro do mnie na warsztat to wyspawamy jakunś klatkę co byś plastików nie popaprał :biggrin: Se muszę chyba drina zapodać, a jutro też jestem o 20.30. Dobra, walę produkcję :flesje: i idę motor poczyścić bo się jakaś mucha popsuła na lampie. Do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Bartez gratuluje zakupu:)obys był tak zadowolony jak z Tereski;) :icon_razz: ale wiesz stara miłość nie rdzewieje:) hehe Gdyby co to prezentacja najnowszej kochanki jutro 20 30 na LukOil:)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ogólnie powiem Wam moi drodzy że motor zajebi*ty. Ma tylko drobną wadę: w 1999 roku miał małego dzwona z ukraińskim Tirem :biggrin: Ale ponoć krzywe ramy dobrze naprawiają w Grzywnie :bigrazz: Jak Bozia da zdrowie i czas do zoba jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ogólnie powiem Wam moi drodzy że motor zajebi*ty. Ma tylko drobną wadę: w 1999 roku miał małego dzwona z ukraińskim Tirem :biggrin: Ale ponoć krzywe ramy dobrze naprawiają w Grzywnie :bigrazz: Jak Bozia da zdrowie i czas do zoba jutro. Ty też słyszałem, ze miałes pewną przygode,też z Ukrainą(ką)(grzybiarką), po tym spotkaniu tez masz krzywe różne rzeczy :icon_eek: (tak słyszałem) :cool: przegląd zrobiłem to mozna śmigać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 To jesteśmy umówieni!? pytam , bo dziś to nie lada poświecenie, grypsko mnie chwyciło po ostatnim śmiganiu (z Keryn, Grass) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) To jesteśmy umówieni!? pytam , bo dziś to nie lada poświecenie, grypsko mnie chwyciło po ostatnim śmiganiu (z Keryn, Grass) :icon_twisted: Będę dziś, będę :) Kinia...przyjedź, będziemy herbatkami Cię kurować, aż się posikasz z nadmiaru płynów i z nimi przeziębienie wywalisz :icon_twisted: Jak się źle czujesz, to do wyra marsz, że potem Cię na łopatki nie rozłożyło. Ale chociaż na chwilę masz obowiązek się pokazać, nie daj się :D Edytowane 23 Września 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ja dziś ni dy rydy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Będę dziś, będę :) Kinia...przyjedź, będziemy herbatkami Cię kurować, aż się posikasz z nadmiaru płynów i z nimi przeziębienie wywalisz :icon_twisted: Jak się źle czujesz, to do wyra marsz, że potem Cię na łopatki nie rozłożyło. Ale chociaż na chwilę masz obowiązek się pokazać, nie daj się :D Staram się jak mogę, tablety biorę (ale viigry ne :icon_mrgreen: ) Kur*a tydzień bez moto, dziś muszę wlulić dupsko na krowę i rozerwać się trochę. Wyrkowo nie dla mnie- bo jak spróbuje to polegnę i nie wstanę. Jadę do Wilmatu obejrzeć rękawice- podono mają "jakiś" wybór. Do zobaczenia! P.S Wezmę termos z herbacianym prądem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ja dziś ni dy rydy :evil: :banghead: tak myslalem czekalem tylko kiedy to napiszesz :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Dlaczego tak mówisz yeti? Ostatnio Ty przecież nie mogłeś :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Dlaczego tak mówisz yeti? Ostatnio Ty przecież nie mogłeś :lapad: :notworthy: :notworthy: Tyson masz racje :flesje: ale i tak masz wpie....dol :icon_mrgreen: A po za tym jak oni lataja to moze by do nas przylecieli :crossy: :crossy: dobry pomysl :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 ...dobry pomysl :clap: Pomysł bardzo dobry ale dziś beze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) Pogoda się trochę chrzani. Trudno. Następnym razem głośno nie mówię, że będę :biggrin: Albo się będzie pić :icon_twisted: Do Bydzi ja dziś odpadam, bo mam ostatni autobus o 23.00 :icon_twisted: :bigrazz: Edytowane 23 Września 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi