alterego Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Co przez zimę macie zamiar zrobić przy sprzętach? Na Allegro znalazlem cos, czego juz dawno szukalem do mojej XS:dwuczesciowa opuszczona kierownica, komplet przesunietych do tylu podnozkow, chromowany tylny blotnik...Szykuja sie radykalne zmiany - bedzie "cafe racer" bez zadnych kompromisow. No i ciagle mam zamiar sie zabrac za budowe "zadupka". Teraz juz sie nie wycofam - Prawdziwy "rockers" jezdzi solo.... Edytowane 25 Listopada 2006 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 - Prawdziwy "rockers" jezdzi solo.... Tu się z Tobą zgodze ,- Ha ha ,- ja też tak jeżdze :crossy: Ale nie mam nic przeciwko , jeśli któryś z kolegów zabiera jakis plecaczek . :) Ale to się juz robi przyjemność pasażerce . Natomiast prawdziwa przyjemność to odkręcac solo i czuć niezalezność i wolnośc - po to mam motor ! :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 No no Wojtek idziesz na całość.Na wiosnę ujrzymy nie tą samą yamaszkę.Myślę że efekt końcowy będzie imponujący.Powodzenia. Blue GSX w kwestii sakw pomyślałem że chyba nie będę ich sprzedawał bo może się przydadzą.Szczerze mówiąc to ich nie zakładałem jeszcze do Suzy bo jeździłem z nimi na Yamci.W sumie nawet nie wiem jak przypasują do Suzy.Mało je używałem ale jedną przytarłem na wypadzie do Kołobrzegu bo moja pani nakupowała pierdół i sakwy były strasznie ciężkie i jedna ocierała o oponę.Jak zmienię zdanie to dam Ci znać.Pozdrawiam. A jak tam chłopaki po imprezie w Bydzi? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 ... czuć niezalezność i wolnośc - po to mam motor ! :wink: :wink: Dokladnie tak!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Bartas mogłeś coś mówić że potrzebujesz sakwy to bym Ci oddał za pół ceny.Pozdro dla wszystkich którzy jutro imprezują w Kubryku. Ja niestety nie będę.A kolegów z Bydzi zapraszam do Torunia. Tomek, w sumie nie szukalem, ale trafila sie okazja i skorzystalem z niej ( allegro). Mnie dzisiaj w Kubryku tez nie bylo. Tomek!! Ty nas nie zapraszaj do Torunia, tylko jak sie zrobi w miare cieplo ( sniegu nie bedzie i bedzie mozna smigac), to niech Monika ( o ile dobrze pamietam- nie mialem okazji jeszcze poznac) szykuje nam jakies dobre zagrychy i wpadniemy do Ciebie do Chelmzy nad jeziorko :flesje: juz sie nie wywiniesz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Tomek, w sumie nie szukalem, ale trafila sie okazja i skorzystalem z niej ( allegro). Mnie dzisiaj w Kubryku tez nie bylo. Tomek!! Ty nas nie zapraszaj do Torunia, tylko jak sie zrobi w miare cieplo ( sniegu nie bedzie i bedzie mozna smigac), to niech Monika ( o ile dobrze pamietam- nie mialem okazji jeszcze poznac) szykuje nam jakies dobre zagrychy i wpadniemy do Ciebie do Chelmzy nad jeziorko :wink: juz sie nie wywiniesz :crossy:No pewnie.Wpadajcie.Dzisiaj jest świetna pogoda i widok za oknem imponujący.Raj na ziemi.Musimy sie konkretnie umówić. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Przez zime musze standartowo wymienic olej filtr klocki hamulcowe, naprawic pompe hamulcowa i pewnie wiele innych.Najciekawsza rzecza - postanowilem samodzielnie pomalowac owiewke. Juz teraz widze ze nie jest to prosta sprawa, ale potraktuje to jako nauke na bledach.Kto bedzie sie z niej smial to swinia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Przez zime musze standartowo wymienic olej filtr klocki hamulcowe, naprawic pompe hamulcowa i pewnie wiele innych.Najciekawsza rzecza - postanowilem samodzielnie pomalowac owiewke. Juz teraz widze ze nie jest to prosta sprawa, ale potraktuje to jako nauke na bledach.Kto bedzie sie z niej smial to swinia....Michał jak będziesz chciał lakiery do paznokci to wal jak w dym bo Monika teraz pracuje w drogerii więc taniej Cię policzę :banghead: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Michał jak będziesz chciał lakiery do paznokci to wal jak w dym bo Monika teraz pracuje w drogerii więc taniej Cię policzę :) Heheh Tomek, a czarny z niebieska perla ma?? :) Heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Michał jak będziesz chciał lakiery do paznokci to wal jak w dym bo Monika teraz pracuje w drogerii więc taniej Cię policzę :flesje:Tym razem nie uzywam juz lakieru do paznokci - to bardziej powazna akcja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Tym razem nie uzywam juz lakieru do paznokci - to bardziej powazna akcja ! A uzywales? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Dobrze że Michał zna się na żartach bo nie chcę żeby mówił na mnie "świnia" :crossy: Z reszta ja też muszę podmalować gdzieniegdzie suzę bo ma kilka zadrapań. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja w sprawie imprez. Kubrykowe spotkania wypadaja bardzo fajnie, muzyka różna misz masz i wiara fajnie sie bawi. Ostatnie spotkanie to andrzejkowe, przez które nie byłem wstanie wpaść na imprezę w Gnieźnie :icon_mrgreen: Dzisiaj wpadają na zdjęcie przy pomniku Kazimierza W koledzy z M3Miasta. Nie wspomnę o BIP (BydgoskiejIntegracjiPiwnej 24 XI) z ludzmi z trójmiasta. Zabawa przednia, koleżanki i koledzy z m3m bardzo zadowoleni, blue GSX szalał na parkiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) A uzywales? :buttrock: Uzywalem - nie ogladales moich owiewek w tym sezonie ? Przypomnij sobie, jeszcze na lansie jesiennym byly pomalowane. A jesli nie zauwazyles to znaczy ze robota byla dosc dobrze wykonana. Edytowane 4 Grudnia 2006 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 blue GSX szalał na parkiecie.Szalał również w Tarkowie na sobotniej imprezie Andrzejkowej :smile: Miło było Cię poznać Andrzej. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi