tas Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 witam w Nowym Roku jeśli czas pozwoli, to z chęcią wpadnę, podajcie miejsce i czas spotkania. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Czy coś już się klaruje ??? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Coś się powoli klaruje. Chyba spotkamy się w Copernicusie na kulkach. Tam dużo miejsca jest. Zawsze można się desantować jakby nie pasiło. Kinga coś tam chyba załatwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 ja też się pisze na spotkanie... jeśli będzie... a jeśli o kulig to nie wiem kto śnieg przyniesie.... :bigrazz: Śnieg juz dostarczono wiec co z kuligiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Śnieg juz dostarczono wiec co z kuligiem ? a właśnie tym bardziej, ze jeszcze ma padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) musi trochę dopadać :) http://www.wystawa-motocykli.pl/ 13 do 15 lutego 2009. Godziny otwarcia hal dla gości odwiedzających targi: Piątek 13 luty 2009 roku, 11.00 - 18.00 Sobota 14 luty 2009 roku, 10.00 - 18.00 Niedziela 15 luty 2009 roku, 10.00 - 18.00 Koszt biletu normalnego - 20 zł (na dzień) Koszt biletu ulgowego - 15 zł młodzież do 10 lat :) (info ze strony wystawy.) A będzie : Loris Capirossi, zawodnik zespołu Rizla Suzuki w klasie MotoGP . Dodatkową atrakcją będzie także wystawa maszyn Suzuki GSV-R z ekipy Rizla Suzuki. Edytowane 7 Stycznia 2009 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 ciekawa propozycja na spotkanie, ale planujemy 11 stycznia a nie 13 luty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 a sypie dziś, sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) Skoro nie ma innych propozycji, możemy przystać przy ,,Grakuli" w Copernicusie. Wstępnie mamy zarezerwowany stolik 10.01 (sobota) od godziny 20:00 + 1 tor kulek :icon_mrgreen: Chyba, że macie inne pomysły to dawać, puki jeszcze czas... pozdr. Edytowane 7 Stycznia 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja tam wolę w ciepełku posiedzieć. Jak komuś mało zimowych atrakcji - zamarzł mi miał, którym się pali w piecu i mogę udostępnić kilof i podobne zabawki w celu rozgrzewki na świeżym powietrzu :biggrin: Ja w tej chwili preferuję temp powyżej zera. Bartez, weź coś napisz na temat temperatury w jakiej pracujesz w ostatnich dniach. Chcesz kulig ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja tam wolę w ciepełku posiedzieć. Jak komuś mało zimowych atrakcji - zamarzł mi miał, którym się pali w piecu i mogę udostępnić kilof i podobne zabawki w celu rozgrzewki na świeżym powietrzu :biggrin: Ja w tej chwili preferuję temp powyżej zera. Bartez, weź coś napisz na temat temperatury w jakiej pracujesz w ostatnich dniach. Chcesz kulig ?? Z ostatnich informacji jakie do mnie dotarły Bartez zamarzł w robocie, a razem z nim jego chiński dobytek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ej to trzeba wpaść z jakimś odrdzewiaczem 40%owym do niego, żeby się do soboty rozruszał chłopaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ej to trzeba wpaść z jakimś odrdzewiaczem 40%owym do niego, żeby się do soboty rozruszał chłopaczyna przed Wami nic sie nie ukryje i wiecie co lubie- normalnie przyjaciele :biggrin: kulig to ja mam codziennie do pracy- nawet w puszcze mi zimno... grzańca bym sie napił a nie na sanki :crossy: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ja siedze w pracy gdzie jest 10-12 st, w ubiegly weekend polamalem siekiere rabiqac drewno na mrozie, ale na kulig bardzo chetnie, w weekend ma byc juz temp. bardziej do przezycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 hmm to juz w tą sobote :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi