bartez Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Mariusz. Jesteś już ??? :biggrin: jestem juz Mariusz.Co bedziesz robił po wojnie?? powiedz, oj powiedz!! :cool: Michał(st@f)- nic sie niedzieje, chyba każdy sobie rzepke skrobie- tak mi sie wydaje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 jestem juz Mariusz.Co bedziesz robił po wojnie?? powiedz, oj powiedz!! :icon_razz: Nie wiem Mariusz.. Chyba wydaje na roboty do Niemiec :icon_exclaim: Może jakieś weekendowe śmiganko po nowej A 1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 wczoraj byłem z Januszem i autoban jeszcze zamknięty- nie gorączkuj sie przemek :) ja bym sobie gdzies w wek wyskoczył- najlepiej w teren :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 otworzyli nowy odcinek autostrady A1do stycznia jest jeszcze za darmo,moze poki jeszcze w miare cieplo sie przeleciec??moze w niedziele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Tak myślę że koniecznie chyba na pewno trzeba by można jechać jutro do Gdańska, albo Sopotu, tylko napewno bo ja chyba jade :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Tak myślę że koniecznie chyba na pewno trzeba by można jechać jutro do Gdańska, albo Sopotu, tylko napewno bo ja chyba jade :) A to, że niby o której?Bo np. niektórzy pracują jutro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 ja planuje kolo 12 - 13jak temp. troche w górę pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 ja planuje kolo 12 - 13jak temp. troche w górę pójdzieNajprędzej 14 - krótko po jestem wolny.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 i co byliści na autobanie? jakie wrażenia? ja cału dzien jabłkami sie "bawiłem"- niema ziewania nawet w niedziele:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dzięki wszystkim za udaną imprezę. I tym razem było świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Autostradka prestiż...można teraz spokojnie na kawkę (albo rybkę) wyskoczyć nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 No się fajnie zapier*alało :wink: Tylko nie wolno wyrzucać bilecików, które dają przy wjeździe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Pobite rekordy prękości? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 oczywiście przepisowe 130km/h na autobanie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 oczywiście przepisowe 130km/h na autobanie :icon_mrgreen: chyba Ci się Stafciu licznik zacioł, albo powyżej 2zł zaczołeś sam siebie oszukiwać :bigrazz: :lalag: 2,40pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi