MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 chce przekazac przykra wiadomosc, wczoraj zginąl w wypadkuPiotr Furmańczyk ze Świecia http://nasza-klasa.pl/profile/2986358 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 http://www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll/articl...NOSCI/804549659 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 dokladnie o ten wypadek chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 no to się pochwale..w szajerku obok dziadkowego pięknego komara stoi mój nowy nabytek...prawie jak komar ...900rr sc33... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 :biggrin: to się pochwalę, a może zachęcę do wypadu na kolejny rok na MotoGP w Brnie. A byliśmy , zobaczyliśmy i zabalowaliśmy, było super chociaż pogoda przez pierwsze 2 dni nas nie rozpieszczała. 11 osób ( Bielsko-Biała, Katowice, Warszawa, Toruń, Rybnik, Bytom) częściowo autami częściowo na moto, w strugach deszczu w piątek 15.08 dotarliśmy na miejsce, powitał nas uroczy widok błota po kolana na StartCampie,ale dzielnie rozbijaliśmy obozowisko (cały czas w deszczu). Zapadający zmrok oraz przemoczone ubrania zmusiły nas do napoczęcia butelek rumu, nawiasem mówiąc pomogło, co dało nam kopa do kontynuacji zabawy do 3 nad ranem. Noc niestety ulewna i burzowa woda po kostki w namiotach co z kolei ponownie zmusiło nas do wysokoprocentiowej rozgrzewki i tak do wieczora między czasie treningi na torze, a nocą to już jedna wielka motoimpreza na startcampie, ryk silników, głośna muza naszczęście bez deszczu i oczywiście gsxr 1000 k8 kolegi rozgrzany do 156 stopni :notworthy: masa ludzi z całej europy, nowi znajomi ze słoweni, kibice i wielbiciele szybkiego sportu :) :flesje: :flesje: :flesje: :flesje: znalazło sie również kilku amatorów nocnej jazdy i wygibasów naszczęście obyło sie bez "ofiar" ;) Poranek niedzielny już słoneczny, po wyzbieraniu wszystkich zwłok z pola namiotowego i namiotów oczywiście najlepsza część czyli sam wyścig, ale tego chyba nie muszę opisywać bo ci co nie byli na miejscu naopewno widzieli w telewizorni :biggrin: tak czy inaczej za rok jadę ponownie, naprawdę super wypad!!! :crossy: polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 hmmm jak wszyscy to ja tez sie pochwaledrugie moto sobie kupilem, malego bandziorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Aśka- tylko pozazdrościć, ryk maszyn na MotoGp - bezcenne :( Darek- gratulacje nowego nabytku!!!Mario- nie bądź taki skromny z tym malutkim B. :icon_mrgreen: gratki :icon_mrgreen: Acha- panowie jakieś fotki by sie przydały, co nie??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Acha- panowie jakieś fotki by sie przydały, co nie??? :lalag:wrzucilem w chwale sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 hello...co tu taka cisza..pogoda jeszcze w miare to mysle że wszyscy na moto... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Ale się lansujesz na bulwarach na tym awatarku :icon_razz: Wygląda na to, że większość sprzętów i właścicieli zapadła w zimowy sen. Czasem ktoś mignie na mieście i tyle. Ja mimo gorączki nawet pojechałem w ubiegłą sobotę na zakończenie do CB. A niektórzy to chyba motory posprzedawali czy jak?? Halo, żyjecie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Żyjecie i jeździcie :buttrock: Przy okazji - podziękowania dla Was i Kingi za CB ;) Choć ta sobota pamiętną zostanie z pewnych powodów :(( Na tyle długo tu nie zaglądałam, że "cafło" mi "przebieg" i zapomniałam hasła.... :icon_razz: Gdyby coś, to wiecie... pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) ja też sie meldujeczasem jeźdźe ,ale niezaduzo- wole auto- ogrzewanie i muzyczka :biggrin: :biggrin: a tak na serio to jeszcze w tym sezonie szukuje sie wyjazd nad Morze Bałtyckie nad Bałtykiem koło Władysławowa nieopodal Gdańska. Wiros wraca z Rabatu (czy tam Kataru?? ):rolleyes: to pomyśli nad wyjazdem(tak sądze), jest jeszcze kilka osób chętnych z tego co wiem.jak co to byśmy jechali w jakiś wekend w sobote z rana (ok 11:)) i z noclegiem zostac do niedzieli :flesje: :banghead: ktos chętny?? Edytowane 4 Października 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Żyć się żyje - ale co to za życie :biggrin: To Wirosiu jak wróci z Kataru - Rabatu to niech się melduje :biggrin:Pochwalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 No nie wierze?! jednak Toruń nie obumarł motocyklowo...może jutro?? gdzieś?? coś??? :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) ja tam teraz przez krótki okres moge gdzies tak dopiero ok 20 pojeździć sobie, czyli takie nocne latanie :buttrock: prędzej sie nie bede wyrabiał :P może jutro do CB do baru Pod Kogutem- są jakieś balety(zakończenie sezonu), by sie pojechało na piwko..... bezalkoholowe;) oczywiście Edytowane 4 Października 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi