Tomek xj550 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Bartek jesteś pewny że to była wiewióra a nie zając? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 najlepsze jest to ze moja odpowiedź(wypowiedź) myślałem ze kierowałem do Marka, a nie do Darka hhehehe- a więc wczoraj byłem ładnie zrobiony :notworthy: ps. a to chyba był bober albo duża wiewiórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 To się pochwalę. Dzisiaj rano wróciłem z trasy zrobiłem 3700 kilasów. Powrót ostatniego dnia 1700km walneliśmy za jednym razem tego jeszcze nie robiłem(nie wiem jak to wytrzymaliśmy, żonka była dzielna). Zaliczyliśmy kraje Chorwację,Czarnogórę,Bośnię i Hercegowinę,Słowenię,Słowację,Węgry,Czechy. Głowa pełna wrażeń. Żadnej awarii wszystko cacy, warto było :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Prosze na Varadero nawet 1700 jednego dnia sie zrobi - dla mnie to nierealne - napisz czy byliscie sami czy byly jeszcze inne motocykle i jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Prosze na Varadero nawet 1700 jednego dnia sie zrobi - dla mnie to nierealne - napisz czy byliscie sami czy byly jeszcze inne motocykle i jakieByliśmy sami chociaż widziałem kilka motorków z Polski(austiackich,niemieckiech ,włoskich,słowackich było tyle że ręka bolała do pozdrowień.) Dojazd zrobliliśmy na dwa razy ale powrót juz na raz z czego jakies 300 km przez bośniackie góry i 200km przez chorwackie góry. Potem płaskie jak stół Węgry,Słowacja autostradą do Cieszyna i do Chełmży. Szczerze nie wierzyliśmy w to że przejedziemy na raz ale jak już byliśmy w Polsce to szkoda było brać noclegu bo za blisko domu :buttrock: A jechaliśmy 24,5 godziny w niedzielę gdzie drogi były dosyć puste dopiero w Polsce tir za tirem ale 5 red bulli jedna mocna kawa i parę snickersów dały powera Pozdro Edytowane 1 Lipca 2008 przez borys_moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 To się pochwalę. Dzisiaj rano wróciłem z trasy zrobiłem 3700 kilasów. Powrót ostatniego dnia 1700km walneliśmy za jednym razem tego jeszcze nie robiłem(nie wiem jak to wytrzymaliśmy, żonka była dzielna). Zaliczyliśmy kraje Chorwację,Czarnogórę,Bośnię i Hercegowinę,Słowenię,Słowację,Węgry,Czechy. Głowa pełna wrażeń. Żadnej awarii wszystko cacy, warto było :)Pogratulować takiej traski :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Jest taki plan żeby forumowicze w miare własnych możliwości zarezerwowali sobie weekend 11-13 lipca w celu odbycia oszałamiającej podróży w okoloce Zbiczna na pojezierzu brodnickim. W planie: - :crossy: - spanie w namiotach :eek: - picie piwska ;) - hałasowanie po nocach :) - szczelanie z tłumników i z gumy balonowej :evil: - i-co-komu-jeszcze-do-łba-szczeli :) koszt za pole, poniżej granicy opłacalności poruszenia tematu koszt piwska itp. wprostproporcjonalnie zależny od pojemności brzucha i wytrzymałości głowy. W okolicy jest fajna knajpa w której da się popląsać w razie potrzeby, a nawet coś zjeść, St@f donosi również, że jest tam gdzieś stawik zarybiany w którym nawet ja (absolutne beztalencie w kwestii łowiectwa wodnego) złepie sobie rybke na kolacje. Polecam i zaprzaszamPodpinam... cały czas aktualne... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 a tomek. Zółty to jo odpierdolił kupił leovicieraczki do fazera tera gada jak quantum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 a tomek. Zółty to jo odpierdolił kupił leovicieraczki do fazera tera gada jak quantumBuli.. wymyśl coś bardziej sensownego i popracuj nad składnią tworzonych pytań :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Buli.. wymyśl coś bardziej sensownego i popracuj nad składnią tworzonych pytań :icon_mrgreen:składna skłania do myslania i ponownego przeczytania, ale po wgłębnej analizie stwierdzam, że nie jest to zdanie pytające, w przodniej części brakuje dużej literki, a w tylniiiej zapytajnika.pzdr Kinia gratulacje z okazji nowego sprzęta!! :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Szkoda tylko że go z nami nie opiłaś. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 no szkoda szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ja jeszcze raz dziękuję wszystkim z którymi spędziłem ten miły weekend... :P Ps. w tiiilnim kole biło dużo brudu :banghead: Jak również jeśli na kolejnym wyjeździe będzie tyle bachorów z rozbudowanym zespołem ADH D ostrzegam, że zamknę się w sobie i wpadnę w depresje maniakalną tudzież powybijam te wszystkie dzieciary, ich matki i ojców :icon_exclaim: Ps1. taak wszyscy liczyli na oględziny Duki ale obeszło się smakiem.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Bardzo żałuje , że mnie z Wami nie było :-( ale niestety praca do 01:00 uniemozliwiła mi przybycie... tak, wiec opijanko miałam w zaciszu rodzinnym :biggrin:Wyjazd zawsze można powtórzyć bądź odbyć podobny w next weekend :notworthy: Dziękuje, dziekuje, jak narazie nie mam kiedy nacieszyć się nim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalm81 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 (edytowane) Witam serdecznie. Czy ktoś z koleżanek i kolegów wybiera się w najbliższy weekend do Malborka? W dniach 17-20 lipca trwać będzie IX-te oblężenie Zamku. Pogoda co prawda nie rozpieszcza, ale mimo wszystko planuję wypad na sobotę - wyjazd rano; powrót późnym popołudniem lub wieczorem. Szczegółowy plan imprezy w linku poniżej. http://www.zamek.malbork.pl/pl/oblezenie/2008prog.pdf Edytowane 16 Lipca 2008 przez rafalm81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 ponoć fajna impreza, szczególnie po zachodzie słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi