Tomek xj550 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ej Bydgoszczaki byliście w Toronto i nie daliście znać? Trzeba było odwiedzić kolegów skoro byliście tak blisko. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a u mnie rano padało ale teraz już słońce świeci, a że w weekend będzie pogoda do bani to normalne w końcu mam być w Toruniu i mam mieć czas :crossy: , może się chociaż napijemy na otarcie łez :notworthy: hmm coś proponujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 21 III w piątek zapraszam na "Topienie Marzanny 2008" do Ciela. Zjazd od 15:00 w Cielu (obwodnica Bydgoszczy, kościół, betonówka, brama wjazdowa naprzeciw sklepu ABC). O 16:00 wyjazd na topienie złej Marzanny (uwaga może brakować asfaltu :flesje: ) powrót, grill (ze względu na piątek wielki-rybka, chociaż niekoniecznie). Zabezpieczam węgiel, grill, muzyczkę. Reszta wg. smaku i fantazjii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 taki wypad to by było coś szczególnie że mam wolne w piątek, się pomyśli, ale u mnie śnieg pada od rana (Tychy) a ja w moto już oponki na letnie zmieniłem... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 W Toronto też sypie i to nawet ostro. :-( Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 wiadomo ze jak przyjechac teraz to tylko samochodem, zapowiada sie jeszcze wieksze ochlodzenie - oby sie nie sprawdzilo - i to ma byc globalne ocieplenie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 przemęczymy się ten tydzień, a po świetach ma być ponad 15 stopni :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 I śmigamy Kinia,ale najpierw zebranie. :icon_mrgreen: :wink: ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Oglądam prognozy gdzie się da i do poniedziałku codziennie śnieg i zimno :buttrock: brrrrrr na wiosnę chyba trzeba jeszcze poczekać :lalag: Edytowane 19 Marca 2008 przez moniq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Yano daj znać wcześniej o zebraniu...bede miał dla was płytka z nagraniem.Czy mam podrzucić do wypożycz? :icon_exclaim: iii spotkanie jak najbardziej.... :icon_exclaim: :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 zebranie musi być :) ;) w ,,Silver" nie mogliśmy, wiec trzeba odrobić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 EloW kwestii pogody to dostałem namiar na taką stronkę: http://windguru.cz/int/ goście odemnie z roboty ustawiali pod to betonowanie i podobno się sprawdzało zarąbiście, to jest pogoda dla zbiorników wodnych co prawda, ale daje jakieś pojęcie o tym co się zadzieje,no i faktycznie ładnie to będzie, ale za tydzień :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Yano daj znać wcześniej o zebraniu...bede miał dla was płytka z nagraniem.Czy mam podrzucić do wypożycz? ;) iii spotkanie jak najbardziej.... :bigrazz: :bigrazz: :flesje: Daj do wypożyczalni,jeśli mogę prosić :) :cool: zebranie musi być :flesje: :eek: w ,,Silver" nie mogliśmy, wiec trzeba odrobić ;-) Zebrania zawsze będą u silver.Tam jest nasza baza :bigrazz: :crossy: :flesje: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (...)Zebrania zawsze będą u silver.Tam jest nasza baza :wink: :crossy: :flesje: :cool: Oświećcie mnie pliiiizzzz :P co to takiego "silver" :icon_mrgreen: kilka imprez w plecy i chyba wypadłam z obiegu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Kochani mam 170 naklejek ,, Patrz w lusterka. Sprawdź dwa razy. Motocykle są wszędzie" wydaje mi się, że na Motoświęconie będzie najlepsza okazja na ich wręczenie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi