KingRider Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 wszystkiego naj naj :rolleyes: :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Dziękuje wszystkim za życzenia, normalnie opłacało się zestarzeć, dla tylu miłych słów :rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 (edytowane) Najlepszego Wiroś.,Twoje zdrowie :icon_eek: .Ale wysyp tych urodzin.Kurna jeszcze troche a się stocze tyle tego trzeba wypic :biggrin: .Jedyne wyjście poradnia odwykowa albo AA. :icon_razz: Edytowane 5 Marca 2008 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 sto lata sto lat i tak dalej!! najlepszego w sezonie 2008, oby zupy i dróg niezabrakło życzy Tobie ja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wszystkiego naj... naj... naj... no i oczywiscie udanego sezonu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wiroś z okazji urodzin spełnienia wszystkich marzeń, udanego sezonu oraz dużo miłóści życzą króliczki (Playboy'a ha ha...) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 i ja się dołączam do zyczeń (poźno bo późno ale szczerze!)100 lat , 100 lat... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Dzięki chłopy i Baby za życzonka szkoda że popić razem z tej okazji nie idzie, ale co się odwlecze, to.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ........... to my znamy te opowiastki. Ale się nie martw Wszyscy nie mogą zapomnieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) ........... to my znamy te opowiastki. Ale się nie martw Wszyscy nie mogą zapomnieć :buttrock: Buli taki chojrak jesteś :) to zapraszam do picia dzisiaj, chyba że to twoje opowiastki tylko :crossy: :banghead: :icon_evil: Co się odwlecze, to nie uciecze - jeszcze popijem mam nadzieję, zresztą nie tylko moje urodziny przeszły po cichu Edytowane 7 Marca 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 chloromania widze sie tutaj szerzy :PP ja pierdziu... ile Wy mozecie tego pompowac w Siebie :buttrock: ja tam jestem tymi litrami przerazony hehe :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ja tam jestem tymi litrami przerazony jest na to rada....sprzedac motocykl, siedzec w domu ogladajac reksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 chloromania widze sie tutaj szerzy :PP ja pierdziu... ile Wy mozecie tego pompowac w Siebie :D ja tam jestem tymi litrami przerazony hehe :P Kolega nadąża pisać to i pić nadąży :banghead: :notworthy: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) Kolega nadąża pisać to i pić nadąży :icon_exclaim: :banghead: :icon_exclaim: Goya o piciu mi to nie mów ok... ;P bo jak myśle z mam łyknac troche czystej to az mnie brr mdli na sama mysl... wszem i wobec ogłaszam czysta nie dla mnie :icon_mrgreen: Edytowane 8 Marca 2008 przez Phantom_Trn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Gota o piciu mi to nie mów ok... ;P bo jak myśle z mam łyknac troche czystej to az mnie brr mdli na sama mysl... wszem i wobec ogłaszam czysta nie dla mnie :clap: Ja zawsze wolałem czyste :icon_mrgreen: Jesteś jakiś inny :) :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi