darek.z.bandit Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 tomek wszystkiego najlepszego... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Motyla noga :biggrin: najlepszego :) :wink: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Odemnie takze zyczenia szczere choc spoznione - nie piszcie ze jest ztarym prykiem, bo w kazdym wieku mozna czuc sie mlodo - tak jak ja np :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 STARY PRYK dziękuje za wszystkie życzenia :-). Pocieszam się tym że są starsze pryki ode mnie. Nadal mam 2 z przodu ;-) jeszcze przez rok. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jery1 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 witam. mam pytanko. czy ktoś kożystał z serwisu w "MOTO SEVEN" ul.Wały gen.Sikorskiego 29 w Toruniu? Jakie są opinie o tym serwisie. Proszę o odpowiedż. Pozdr. Jery1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 witam. mam pytanko. czy ktoś kożystał z serwisu w "MOTO SEVEN" ul.Wały gen.Sikorskiego 29 w Toruniu? Jakie są opinie o tym serwisie. Proszę o odpowiedż. Pozdr. Jery1.Nie wiedzialem ze taki serwis jest - to musi byc blisko Murasia - ktos zrobil mu konkurencje ? Ale warsztatow motocyklowych nigdy za wiele.Napisz w ktorym miejscu dokladniej to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Na Wałach to musi być "u Roberta" - zdania na jego temat podzielone jeżdżą tam ludzie, niektórzy sobie chwalą inni nie :D nie zabijają tam ani nie kradną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Dzisiaj w celu przeglądu serwisowego suzy odwiedziłem dzisiaj piękne miasto Toruń. I strasznie się wynudziłem zwiedzając supermarket :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Prosze miłego towarystwa mi powiedzieć jaka pogoda będzie w sobote przed południem :banghead: linków do WP.PL i Intrterii nie przyjmuję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 taka jak zwykle tlen 21 % azot 70 % i reszta zanieczyszczeń :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 bedzie upał + 30 stopni :icon_biggrin: a tak na poważnie to ma byc ładnie, sucho i słonecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 bedzie upał + 30 stopni :biggrin: a tak na poważnie to ma byc ładnie, sucho i słonecznie :) łłłoooooo :icon_eek: ale nie kitujesz :icon_biggrin: no to :crossy: :cool: teraz to mi się humor poprawił :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 a ja tak cos czuje, ze padac bedziebo wątroba mnie pobolewa :icon_biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 to chyba ze strachu przed barową pogodą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duca Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Niestety Kinia trzy na trzy prognozy zapowiadaja deszcz w sobote ... Pozdro dla wszystkich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi