KingRider Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 gratulacje Buli, wkońcu Bociek przyleciał!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak do tej pory niczego nie zrobiłem...ciągle siedzę w Poznaniu.Czeka mnie wymiana łańcucha,zębatek,uszczelniacza oraz hamulców z tyłu.W Intermotors powinni wszystko mieć. Gratuluje ZZR-ki !!! Jak się jeździ ?? Pozdrowienia dla CIebie oraz Żonki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) łuhuhuhu :clap: congratulations BULI dla Ciebie i małżonki :) to mamy kolejną okazje żeby.... :flesje: :cool: Edytowane 20 Lutego 2008 przez st@f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No pewnie, że gratuluje nowego dzieciątka BULIEMU :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a dziękuje dziękuje bocian w koncu trafił jest mały Bartek hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) :crossy: :) GRATULACJE :flesje: to teraz nie na moto a pieluchy prasować ;) Edytowane 20 Lutego 2008 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 GRATULACJE :) :evil: :evil: Niech się zdrowo chowa :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jak do tej pory niczego nie zrobiłem...ciągle siedzę w Poznaniu.Czeka mnie wymiana łańcucha,zębatek,uszczelniacza oraz hamulców z tyłu.W Intermotors powinni wszystko mieć. Gratuluje ZZR-ki !!! Jak się jeździ ?? Pozdrowienia dla CIebie oraz Żonki :evil:Dzieki Bartek.Kawa idealna dla mnie :) . a dziękuje dziękuje bocian w koncu trafił jest mały Bartek heheGratki Buli potomka.Niech szybko rośnie.Już z czyszczeniem sprzęta będziesz miał spokój jak młody podrośnie ;-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no no Buli gratulujemy bobaska własciwie to juz nie bobas tlyko Bartek :evil: jak to inny pisali hehe wkońcy bociek trafił i do Waszego gniazda no i niech sie dobrze chowa :evil: mam nadzieje ze nie zarazi sie bakcylem motocyklowym jak Ty :P bo to z małymi to tak rpzerabane :wink: "tato ja kce to jak kce tamto" :) a ze takiemu to nie ma serca sie odmowic wiec wiessz:PP wiec jeszcze raz wszystkiego naj dla Ciebie i małżonki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a dziękuje dziękuje bocian w koncu trafił jest mały Bartek hehe to imie kojarzy mi się z jednym.. :bigrazz: :biggrin: ... :wink: to bedzie mały Buli Bartezz :wink: strach się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) to imie kojarzy mi się z jednym.. :wink: :biggrin: ... :wink: to bedzie mały Buli Bartezz :lalag: strach się bać... Luki uważaj bywa że za takie tezy idzie w pape dostać :bigrazz: a tak serio to jeszcze raz gratuluję małego motocyklisty :banghead: Edytowane 20 Lutego 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no tak dziś 2 etap pępkowego (umiem liczyć do dziesięciu) a żółtego teza oby nie była słuszna bo ten nasz ziemski padół może nie wytrzymać połączenia Bulego i Barteza Jeszcze raz dziękuje za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) to imie kojarzy mi się z jednym.. :icon_razz: ;) ... :flesje: to bedzie mały Buli Bartezz :wink: strach się bać... Te!!! ja przynajmniej nie królik(wtajemniczeni widzą oco chodzi)haha :buttrock: a Szymon ma racje- za takie tezy to wiesz- zęby nie grzyby..... w lesie nie rosną no tak dziś 2 etap pępkowego (umiem liczyć do dziesięciu) a żółtego teza oby nie była słuszna bo ten nasz ziemski padół może nie wytrzymać połączenia Bulego i Barteza mamo ja niechce!! :eek: :bigrazz: :icon_eek: ps o ku*wa....... :icon_eek: Edytowane 20 Lutego 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Buli gratulacje potomka..to teraz nie na moto tylko z wózkiem po rynku w Chełmnie latać.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 ja juz po 2 pępkowym- czuje sie duzo lepiej niż po pierwszym :P moze dlatego ze do domu wróciłem z papcia- bardzo ładna noc :banghead: teraz czekam na 3 pępkowe :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi