MichałKaczmar. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Najblizsze spotkanie czwartkowe odbedzie sie w Borownie, chyba ze bedzie nadal padalo to odwolamy.Spotykamy sie na stacji benzynowej za Osielskiem w kierunku na Gdansk - tam gdzie zwykle spotykaja sie stateczni o 19:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Hejka chłopaki.Walczę właśnie z akumulatorem.Okazało sie że jest suchy jak Sahara.Napełniłem i właśnie się ładuje.Napedził mi strachu.Już myślałem że Suza padła.Pewnie nie dam rady jechać do Borówna ale jak znam życie to i tak będzie lało.W lipcu posłowie modlili sie w kaplicy sejmowej o deszcz i wymodlili powodzie :icon_mrgreen: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jak bedzie padac albo nie bedzie nikogo chetnego to odwolamy spotkanie. Piszcie wiec czy deklarujecie chec przybycia albo djacie znac na kom.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (...) Piszcie wiec czy deklarujecie chec przybycia (...) W ten czwartek nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Michał ale Maniek przysłał sms że spotykamy sie u Zosi i Zbyszka.Więc o co chodzi?Ja nie wiem jak będzie z pogoda i o której skończę pracę.Jeśli dam rade a bardzo bym chciał to przyjadę. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam .Niestety wyjazd z Bydzi szykuje się już w czwartek , więc w tym tygodniu jestem nieobecny. PZD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Michał ale Maniek przysłał sms że spotykamy sie u Zosi i Zbyszka.Więc o co chodzi?Ja nie wiem jak będzie z pogoda i o której skończę pracę.Jeśli dam rade a bardzo bym chciał to przyjadę. Maniek ma decydujacy glos i wysyla SMS do wszystkich. Ja zapraszalem go do Borowna ale poniewaz plany sa na Jaksice to tam sie spotkamy a do Borowna mozemy jechac w inny czwartek - jeszcze uzgodnimy na miejscu. Nie spotykamy sie wiec w Osielsku tylko na wylocie do Inowroclawia. Ale poniewaz miejsce jest znane to mozna jechac indywidualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 No jutro też spotykamy się u Zosi i Zbyszka na grilla.A wczoraj bylismy razem w Kruszwicy na pizzy i też było miło jak zwykle z resztą. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kurde ja to mam szczęście.Już byłem 5 km od domu gdy jechałem na zlot do Piecek a tu trach linka od gazu pękła.No i sobie poimprezowałem.Nie wybaczę tego Suzie.Podobno był świetny zlot.A ja udupiony. :wink: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Kurde ja to mam szczęście.Już byłem 5 km od domu gdy jechałem na zlot do Piecek a tu trach linka od gazu pękła.No i sobie poimprezowałem.Nie wybaczę tego Suzie.Podobno był świetny zlot.A ja udupiony. :bigrazz:Ano fajowo było :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zbliza sie koniec wakacji. Raczej to nas niedotyczy, lub bedzie dotyczylo za miesiac ( studenci), ale to dobry pretekst do wspolnego wypadu. Moze warto ustalic jakis ciekawy wypad? Ja mam zamiar w przyszly weekend skcozyc sobie do Kruszwicy, zrobic pare fot z mysiej wierzy. W sumie jakby zebrala sie jakas grupka to mozna gdzies sie przejechac. Sa chetni? Jakies propozycje?? Oddzial Bydg i Toronto- nie spac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Co do zlotu w Pieckach - bylo troche umawiania na 4-um ale pomimo ze paradowalem z emblematem na piersi nikt mnie nie rozpoznal... Forumowicza najlatwiej znalezc na internecie bo na zlotach bardzo ciezko.Co do pozegnalnego wypadu to mozemy sie wybrac, ktos wie co w najblizszy czwartek robimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 hm..paradowałes po zlocie?w piatek? w sobote?bo wiesz, przy parasolach tańce, pod sceną skakanie, a ogólnie picie, więc mogło nam umknąć :D ja czysciłam biało-niebieska WLA prawie koło bramy wjazdowej ;) i tez rzucałam sie w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 paradowałes po zlocie?w piatek? w sobote? Bylem w sobote, krecilem sie wszedzie ale najwiecej pod parasolami.Mieszkamy w tym samym miescie, znamy sie na forum pare lat - fajnie by bylo zobaczyc sie na zywo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Halo Toruń!!!Co z Wami ;) Pod nosem macie Festiwal Bluesa w Kole i co???? :D Nikt się nie wybiera???Pozdrófffffka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi