Wiroś Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Dobry pomysł :bigrazz: Chętnie sie przyłączę do tej wyprawy, jednak z jedną małą różnicą...ja jadę na łososia :clap: :clap: :clap: ok trzymam za słowo, tyle że pogoda to może być już w tą sobote a ja mogę nie być dostatecznie wyzdrowiały :crossy: Edytowane 31 Stycznia 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 w sobote ma byc cos ok 5 stopni max...... :icon_mrgreen: trochi zimno jak nad morze..... a dzis po południu chyba tez troche pośmigam(chyba ze sie rozpada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 W niedziele ma być słonecznie i ciepło dlatego może wyskoczymy na mały lans co? Mnie nosi strasznie i długo nie wytrzymam bez jazdy. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 jak bedzie kolo 5* i sucho + wolny czas to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 ok trzymam za słowo, tyle że pogoda to może być już w tą sobote a ja mogę nie być dostatecznie wyzdrowiały :icon_razz:hmm... ja niestety ten weekend w Warszawie :-(ale przynajmniej na targi moto wpadnę :biggrin: Mimo pogody motocyklowej, dziś i jutro bez jeżdżenia... (no i ten weekend)Czwartkowy i piątkowy czas wolny, zarezerwowany dla mojego małego brzdąca :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 (edytowane) Także gratuluje nowego sprząta :buttrock: No i dzis lekko wieje droga sucha wiec może będę śmigać a jak z wami jeździ dziś ktoś ?Rez!! jeździsz cos po terenie?bo ja już zaczołem- może polatamy gdzieś razem w Twojej okolicy, bo nieznam tamtejszych lasów? dziś troche km nawinołem(ok 100) a zapowiadało sie niewinnie :lalag: jexdziłem koło Deczna i w tamtejszych okolicach(Wyrwa, Dólsk......) spotkało mnie cos strasznego....... :eek: :eek: :eek: musiałem przełączyć na rezerwe.......... :eek: :evil: ;) Edytowane 31 Stycznia 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy1976 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 he he Lysy a ja tez dzis jezdzilem i zaliczylem trase swiecie tlenale ciala dalem, ze nie zadzwonilem ;) nastepnym razem kolne do was i smigniemy na kawe pozdr :eek: ty byłeś w Tleniu a ja jechałem przez Świecie, no to następnym razem polatamy razem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 W niedziele ma być słonecznie i ciepło dlatego może wyskoczymy na mały lans co? Mnie nosi strasznie i długo nie wytrzymam bez jazdy.Tomek ja mam wolne w sobote może by tak gdzies smignąć... moto już zrobione a jeszcze jazdy próbnej nie było..wydech pięknie gada..zaworki ok.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Heh i ja juz pojedzdziłem troszke po okolicy CSW CCH nie mogłem już wytrzymać bez 2oo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 hmm... ja niestety ten weekend w Warszawie :-(ale przynajmniej na targi moto wpadnę :biggrin: To w ten weekend targi w Warszawie :wink: kurde, ja też na ten weekend tam jestem,tylko ciekawe czy łazić dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Daras dam Ci znać bo chyba w sobotę będę śmigał L-ką po Toronto ale jeszcze nie wiem o której. Zadzwonię i się umówimy. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nawierzchnia robi się coraz bardziej sucha,ale ja niestety mam cały weekend zawalony,egzaminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Przedwiosnie to okres, kiedy najbardziej sie motocykl docenia. Pamietam nasz wspolny lans po Toruniu i do Łysomic. Zimowy okres tez ma swoje plusy ! Chyba w najblizszym czasie trudno bedzie znalezc odpowiednia pogode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Pamiętam Michał nasz zimowy wyskok :biggrin: Troszkę było chłodno, ale co tam. Wiroś jeszcze był i Bartez. Fajnie było. Ludzie się patrzą jak na psycholi, ale co oni mogą wiedzieć skoro nigdy nie siedzieli na motocyklu :P To niby było niedawno, a rok strzelił jak z bata. Cholera, trochę za szybko ten czas ucieka. Na szczęście wiosna praktycznie już przyszła i pośmigamy sobie jeszcze nie raz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 A o mnie to już zapomniałeś. Ja też tam byłem rok temu ale na autonogach :-). W niedziele wcale nie zmarzłem. Super jazda była. W tę nadchodzącą też mam nadzieję że polatamy. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi