GRASS Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Ja jeszcze o virażce - wery najs :icon_razz: (Kinga - prośba - gdybyś mogła mi na p.w. opisać zakup GSa i w sumie virażki też - na co zwracaliście uwagę, kto był z wami, dlaczego na tak i czy przy okazji zakupów były oglądane inne egzemplarze, jeżeli tak, to dlaczego odrzucone, jak z papierami, na co zwracać uwagę, co było/jest do zrobienia przy motocyklach po zakupie, itp. - znowu mi potrzebny "babski" głos ;)byłabym wdzięczna, jeżeli dałabyś znak w ciągu najbliższych dni :lalag: pozdrawiam ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 następne Nowe Moto Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Wiem o wstępnym i nieoficjalnym terminie rozpoczęcia sezonu motocyklowego w Bydgoszczy.Tego roku prawdopodobnie odbędzioe się 10 maja,nie jak w poprzednich latach 1-go.Uwarunkowane jest to tym ,że zgodnie z ustawą zakazującą pracy w święta państwowe nie kupimy na imprezie nic, nawet butelki wody .Nie wspominając o jedzonku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 nawet butelki wody . oczywiście mowa o wodzie ognistej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 rety na dworze +10 jak by nie to ze nie chce mi sie pozniejpucowac tej armatury :P to juz bym dzis smigal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Masz racje !! Takie ciepło się zrobiło aż w dołku ściska. Ja w tygodniu nie wytrzymałem - było 5 minut jeżdzenia i dobra godzina czyszczenia. Ale musiałem, bo mi szare komórki powoli obumierały :P Szkoda tylko maszynki zapaprać , bo syf taki na drogach aż głowa boli. Ale jeszcze trochę wytrzymać musimy !! A wtedy to już tylko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Daras gratuluje bandziorka.Z tym 10 maja to nawet dobry pomysł bo na długi weekend ludzie mają różne plany m.in. wypady motocyklowe co koliduje z rozpoczęciem sezonu. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Witam a co mi tam tez sie pochwale od czwartku jestem posiadaczem Suzuki Dr 650 RS pogoda jest w miarę teraz wiec śmigam jutro mam zamiar pośmigać po Świeciu jeśli będzie w pogoda. :bigrazz: ;) Tu są fotki:http://www.bikepics.com/members/rezfzr/91dr650/ A tu filmik:http://pl.youtube.com/watch?v=jCu4UmYM6IA Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Rez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 no takim sprzetem to zadna pogoda nie strasznaale widze tablice masz F 515ja mam F 500 :clap: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Gratulacje , nie ma to odczasu jak przemielic szuterek, pobawic sie w lesie, cos pieknego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Gratulacje , nie ma to odczasu jak przemielic szuterek, pobawic sie w lesie, cos pieknego, pozdrawiam Mam twoją czpkę sklerozo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Witam a co mi tam tez sie pochwale od czwartku jestem posiadaczem Suzuki Dr 650 RS pogoda jest w miarę teraz wiec śmigam jutro mam zamiar pośmigać po Świeciu jeśli będzie w pogoda. :flesje: :icon_razz: Tu są fotki:http://www.bikepics.com/members/rezfzr/91dr650/ A tu filmik:http://pl.youtube.com/watch?v=jCu4UmYM6IA grono enduro sie powiększa :buttrock: i oto chodzi mam nadzieje ze po off rołdzie sobie polatamy :banghead: :biggrin: gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Mam twoją czpkę sklerozo :icon_razz:moja, dzieki. jakos tam musze odebrac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 moja, dzieki. jakos tam musze odebrac :) Myślałem że Staf@,daj cyne i jedziemy do ciebie na kawe :cool: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi