lukimaster Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 ano nawet czasu nie mam żeby foty wrzucić(bo ta żółta bestia jeszcze fotek nie przysłał) ale jo motór jest tylko go zarejestrowaci czekać na ciepłe dniDzięki za gratkiNie marudz tylko avatara zmieniaj :DFotki juz masz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 jo może dziś coś zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 jo może dziś coś zrobie ale zrobiłeś ze nic nie widać poza czymś niebieskim :bigrazz: (czy to aby nie jest ten nowy model Kewaja hurricane??) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jestem troche spozniony - Tomek gratuluje zz-czka - warto bylo poczekac, duzo nowszy i cena przyzwoita.To co z tym spotkaniem i prezentacja nowych sprzetow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Michal moze jak aura bedzie innaja bym tez chetnie podjechaloberkac no i pochwalic sie :icon_razz: :lalag: Michal moze jak aura bedzie innaja bym tez chetnie podjechaloberkac no i pochwalic sie :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Jest coraz cieplej ale jak na razie deszczowo, zresztą ja z moimi kulasami to się mogę na razie chyba tylko puchą ustawiać, ale chętnie podjechałbym obejrzeć sprzęciory, w sumie już niezła liczba się uzbierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 tak, tak zróbcie ustawke akurat teraz kiedy serwisant bartek zabrał sie do duzego przeglądu tenerki ;) rozebraną mam i pewnie szybko nie złoże bo czekam na uszczelniacze do zawiasów(przyszły złe) ;) ale znając nasze tempo to pewnie pierwsze spotaknie bedzie 1 maja :clap: :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 ja teraz od piątku aż do niedzieli 27.01.08r. jestem na jamie więc mogę się ustawiać na ustawki w różnych ustawowych terminach :icon_mrgreen: , też planuję trochę rozgrzebać moto i wyjąć jej te czopki co bezczelnie dławią moją Hondzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 tak, tak zróbcie ustawke akurat teraz kiedy serwisant bartek zabrał sie do duzego przeglądu tenerki :buttrock: rozebraną mam i pewnie szybko nie złoże bo czekam na uszczelniacze do zawiasów(przyszły złe) :banghead: ale znając nasze tempo to pewnie pierwsze spotaknie bedzie 1 maja :clap: :buttrock: :icon_mrgreen: 1 maja to taki optymistyczny termin :buttrock: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy vfr 800 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Bez przesady :bigrazz: Mam nadzieję że szybciej się uda....1 maja będę prawdopodobnie w Kotlinie Kłodzkiej- takie małe rozpoczęcie sezonu ze starą ekipą XJ :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 (edytowane) Witam.Jestem kolejnym na tym forum szczęśliwym posiadaczem nowej maszynki.Właśnie przyjechałem z Opola z niebieskim Banditem 650s ,salonowy z pierwszej łapy.Pierwszy wyjazd i bingo ,udało się. BANDIT 4EWER Edytowane 16 Stycznia 2008 przez Darek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Witam.Jestem kolejnym na tym forum szczęśliwym posiadaczem nowej maszynki.Właśnie przyjechałem z Opola z niebieskim Banditem 650s ,salonowy z pierwszej łapy.Pierwszy wyjazd i bingo ,udało się. BANDIT 4EWER Kiedyś też chciałem kiedyś Bandyta GRATULUJE :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 ja jego- następny.... :D jak moja wątroba to wytrzymie?? :) gratulacje Daras :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy vfr 800 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Widzę, że niezła ekipa się szykuje ;) Ciekawe kiedy pierwsze spotkanie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 1 maja mialo byc ;) :icon_rolleyes: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi