KingRider Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jesli byłaby mozliwosc zabrania sie z wami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Witojcie w Święta obrzartuchy ;) 12 stycznia jest w Łodzi bajzel, wstępnie jestem umówiony z Bartzem i Tomkiem XJ, pisać mi tu szybciutko kto by się jeszcze pisał spędzić motocyklwo styczniową sobotę :icon_mrgreen: , czyli na razie mam w fiaciorze 2 miejsca wolne, ale myślę że jak się zgramy to napewno więcej miejsc by było więcej Pozdr Ho Ho Ho :flesje: Proszę dopisać mnie do listy. Zajmuje 1/4 standarowego miejsca :) Ps. w bagazniku nie pojade bo mam klaustrofobie :buttrock: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Proszę dopisać mnie do listy. Zajmuje 1/4 standarowego miejsca :) Ps. w bagazniku nie pojade bo mam klaustrofobie :buttrock: Pozdr. no włsnie, Ty juz jesteś dopisany do listy, było losowanie i tak wypadło niefortunnie na Ciebie- bedziesz kierowcą(samochód ja daje) Ty masz tylko operowac tymi wszystkimi gałkami łącznie z kierownicą.Ja bede zajety czymś innym- podziwianiem widoków, tydzież innymi rozrywkami towarzysko-konsumpcyjnymi :icon_mrgreen: ;) :flesje: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 No to mamy komplet :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 no włsnie, Ty juz jesteś dopisany do listy, było losowanie i tak wypadło niefortunnie na Ciebie- bedziesz kierowcą(samochód ja daje) Ty masz tylko operowac tymi wszystkimi gałkami łącznie z kierownicą.Ja bede zajety czymś innym- podziwianiem widoków, tydzież innymi rozrywkami towarzysko-konsumpcyjnymi :) :) :cool: :) Łoo prosze.. to sie bym musiał na jakiś kurs prawo jazdufff zapisać zeby co nie co podszkolic technike prowadzenie Twojej 100 iloś tam konnej bestii :) Ps. "tydzież innymi rozrywkami towarzysko-konsumpcyjnymi" czy chodzi Tobie o napoje piwnopodobne lub wysokogatunkowe napoje zbożowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Łoo prosze.. to sie bym musiał na jakiś kurs prawo jazdufff zapisać zeby co nie co podszkolic technike prowadzenie Twojej 100 iloś tam konnej bestii :) Ps. "tydzież innymi rozrywkami towarzysko-konsumpcyjnymi" czy chodzi Tobie o napoje piwnopodobne lub wysokogatunkowe napoje zbożowe ??dokładnie o tym samym myślimy :cool: a nauke to moge Tobie zrobić: sprzęgło- jedynka- alleluja i do przodu, jedynka na dół reszta w góre :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja planowalem jechac ale poniewaz udalo mi sie kupic opony to zrezygnowalem a za zaoszczedzone pieniadze ktore bym stracil na ten wyjazd kupie filkt i olei i bedzie juz cos do przodu w kierunku przyszlego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Michał nie przejmuj się większość z nas jak się okazuje nie jedzie tam na zakupy ;) :)Tomek myślę że jest już sqad na dwie fury, a lista przecież nada otwartapóki co:1 King Rider2 Bartez3 + brat4 Luki Master5 Buli6 Tomek7 Staf8 Ja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Spoko Bartek opijemy. Wystaw zzr'e to opijemy dwie tranzakcje za jednym razem ;-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Oj, drogo Cię ta wodka będzie kosztowac!Juz 2 dni temu w bydzi głosno było o Twojej transakcji ;) ,a Ty milczysz .No chyba ze dwie pieczenie za jednym razem . Gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Oj, drogo Cię ta wodka będzie kosztowac!Juz 2 dni temu w bydzi głosno było o Twojej transakcji :icon_mrgreen: ,a Ty milczysz .No chyba ze dwie pieczenie za jednym razem . Gratulki!!! o prosze kto się odezwał a juz myślałem ze sie zagubiłes w czeluściach CB :crossy: ja moze i bym sprzedał ale musze najsampierw wystawic gdzies moto- jakbym sprzedał to było by fajnie, po nowym roku sie wezme :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 o prosze kto się odezwał a juz myślałem ze sie zagubiłes w czeluściach CB :P ja moze i bym sprzedał ale musze najsampierw wystawic gdzies moto- jakbym sprzedał to było by fajnie, po nowym roku sie wezme :clap: Przed dom go wystaw tak na Nowy Rok niech se pooddycha Nowym Rokiem... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dzisiaj ostatni dzien roku - zycze wszystkim udanej zabawy no i aby ten 2008 byl jak najlepszy !!Szkoda ze nie wypalila jakas wspolna impreza ale moze za rok sie uda.Dzisiaj pierwszy sniezny dzien - moze pomyslimy o tym kuligu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 oczywiscie dołączam sie do zyczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Oj, drogo Cię ta wodka będzie kosztowac!Juz 2 dni temu w bydzi głosno było o Twojej transakcji :wink: ,a Ty milczysz .No chyba ze dwie pieczenie za jednym razem . Gratulki!!!Daras będą dwie pieczenie!!! Właśnie dostałem maila od kolesia od zygzaka że zjedzie 900zł z ceny więc chyba się zdecyduję. A skąd wiesz o tym że suza do Bydzi poszła ha? Kto ploty sieje?Trzymaj kciuki. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M472014Brachu oceń i napisz co myślisz. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi