Tomek xj550 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 pewnie staliscie na rynku pod parasolami i piliscie piwko :biggrin: bo widziałem chyba 5 motorków??Jakby co to bede "sledził" i jak co to sie umówimy kiedyspozdrawiamto jak jedziecie moze na zlot do ostródy??Tak to my byliśmy :biggrin: Do Ostródy nie dam rady bo w robocie mam zapie**ol i po 14 godzin zapier...... i w przyszłą sobotę również do pracy jadę. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Właśnie skończyłem pucować Yamcię.Idzie do Żyda na sprzedaż.Szkoda Yamaszki ale mnie przycisnęło i nie mam wyjścia.:-( Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 No coz.... Z motocyklami jest jak z kobietami: trudno utrzymac dwie naraz i dlatego czasem trzeba sie z ktoras rozstac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 No coz.... Z motocyklami jest jak z kobietami: trudno utrzymac dwie naraz i dlatego czasem trzeba sie z ktoras rozstac :icon_biggrin:Święta racja Wojtuś.Jedną sprzedam żeby drógą utrzymać ;-)A trzecia niech sobie radzi sama. :wink: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Co jest chłopaki znowu nikt sie nie odzywa w naszym temacie?Jak śmiganko?Ja ostatnio nie mam czasu jeździć bo praca mi nie pozwala.Zazdroszczę tym co śmigają ile dusza zapragnie.Pozdrawiam Toruńczyków i okolicznych bikerów. :) Edytowane 23 Lipca 2006 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Jak śmiganko? Ja w najblizszy czwartek wybiore sie na Fordon polatac z Ksiedzem. Do tego dnia jednak moto nie wyjedzie nawet z garazu... :-[ Pozdr! Edytowane 23 Lipca 2006 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Ja bym wyjechal, zamienilem MZ na GS'a, ale trza poczekac za rejestracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja w najblizszy czwartek wybiore sie na Fordon polatac z Ksiedzem. To juz ostatnia okazja aby przyjechac na czwartkowe spotkanie bo caly sierpien ksiadz bedzie na urlopie.Chyba ze sami we wlasnym zakresie urzadzimy spotkanie czwartkowe np nad jeziorem u Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ja bym wyjechal, zamienilem MZ na GS'a, ale trza poczekac za rejestracja.Moje gratulacje.Szkoda że nie chciałeś Yamci ode mnie.Gs nie ma z nią szans.Niejeden próbował na światłach i wymiękł ;-). To juz ostatnia okazja aby przyjechac na czwartkowe spotkanie bo caly sierpien ksiadz bedzie na urlopie.Chyba ze sami we wlasnym zakresie urzadzimy spotkanie czwartkowe np nad jeziorem u Tomka.Zapraszam do mnie nad jeziorko.Możliwe że mi się uda w czwartek przyjechać ale mam złe przeczucia jeśli chodzi o pracę.Pozdawiam.Kurde steskniłem się za Wami chłopaki i za całą paczką. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Sierpien nalezy do nas - jesli cos sobie zorganizujemy to bedziemy mieli a jesli nie to bedziemy siedziec w domu. W najblizszy czwartek Zbyszek z Zosia nas zaprosili do Jaksic. U mnie tez mozna sie spotkac na dzialce - bardzo fajny teren ale mysle ze to lepiej pod koniec sierpnia jak woda w jeziorze bedzie chlodna a poki co warto korzystac z urokow lata, wiec musimy namawiac Tomka na wyjazd nad jezioro Chelmzynskie.Mozemy tez wybrac sie do Piecyk albo do rodzicow do Borowna - byli chetni - jesli oczywiscie bedziecie chcieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 W najblizszy czwartek Zbyszek z Zosia nas zaprosili do Jaksic. Czuje sie zaproszony - jade!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) Czuje sie zaproszony - jade!!Super, fajnie ze sie spotkamy. Moze znajdziesz troche czasu aby ze mna pogadac na miejscu.Nie zapomnij recznika i kapielowek bo niedawno kupili basen - taki na 1m gleboki Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Super, fajnie ze sie spotkamy. Moze znajdziesz troche czasu aby ze mna pogadac na miejscu.Nie zapomnij recznika i kapielowek bo niedawno kupili basen - taki na 1m glebokiBasen jest chyba głębszy i jest duży więc wszyscy się zmieścicie tylko beze mnie niestety gdyż w czwartek jedę do Bydgoszczy odprowadzić Yamaszkę bo klient się trafił.Wczoraj koleś (chłopak mojej kumpeli) był oglądać a w czwartek tranzakcja.A do Chełmży możecie przyjeżdżać w każdej chwili.Plaża czeka.Od września jak zmienię adres to przymusowa impreza u mnie w nowym domu nad jeziorkiem. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 ...czwartek jedę do Bydgoszczy odprowadzić Yamaszkę bo klient się trafił.Wczoraj koleś (chłopak mojej kumpeli) był oglądać a w czwartek tranzakcja. No ladnie! Nie zapomnij sobie zmienic podpisu w sygnaturce, bo juz nieaktualny... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No ladnie! Nie zapomnij sobie zmienic podpisu w sygnaturce, bo juz nieaktualny... :)Do czwartku wszystko może się zdażyć ale to raczej pewne bo chłopak sie napalił.Szkoda mi Yamci ale niestety siła wyższa.Dzisiaj jeszcze troszke poszalałem.Takie małe pożegnanie :lalag: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi