MichałKaczmar. Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja wczoraj tylko odpalilem - trzymam sprzet caly czas na chodzie odpalajac co 3 tygodnie - wiem ze przeciwnikow takiej opcji jest sporo.Moge sie pochwalic ze pomyslnie zdalem egzamin na studiach choc nie bylo latwo i teraz bede mial troche wiecej czasu wiec mozecie i mnie brac pod uwage.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 ja tez odpalam co 2-3 tygodnie a jak aura w miare to w kolo komina runda mala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja tylko zdemontowałam aku i zatankowałam do pełna,moto stoi w garazu i nie ruszam do pierwszych oznak wiosny :wink: teorii jest bardzo wiele na zimowanie motocykla,wiec zdania sa podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 ja tez odpalam co 2-3 tygodnie a jak aura w miare to w kolo komina runda malai ja robie tak samo z tym że runda w koło komina odpada bo za duzo zachodu zeby moto wystawic i wstawic. Tak zabunkrowane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ostatnio oglądałem na TVNTurbo program właśnie o zimowaniu moto i całkowicie namieszał mi on w głowie.Koleś twierdził że nie należy odpalać sprzeta przez ten okres zimowania i nie spuszczamy paliwa z gaźników itd. itp. Wpadłem więc na pomysł : SPRZEDAM MOTO i problem z głowy ;-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) a ja tam cały czas śmigam, mniej lub wiecej, ale raz na tydzień sobie gdzies pośmigam(xtz 750) musze tylko zzra troche rozruszać bo pewnie przykro mu jak tak sobie patrzy jak śmigam tenerką :flesje: Edytowane 17 Grudnia 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 a ja tam cały czas śmigam, mniej lub wiecej, ale raz na tydzień sobie gdzies pośmigam(xtz 750) musze tylko zzra troche rozruszać bo pewnie przykro mu jak tak sobie patrzy jak śmigam tenerką :icon_exclaim: Byś się lepiej zlitował nad tym ZZR'em i poszukał jej nowego pana lub panią :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja nie slucham juz porad tylko robie to co praktyczne. Nie mam automatycznego napelniania gaznikow i wiem ze jak nie odpalam dluzej niz 3 tygodnie to musze bardzo dlugo krecic rozrusznik zanim napelnia sie gazniki i odpali - szkoda rozrusznika i akumulatora. Motocykl stoi w dodatniej temperaturze wiec nie bede aku wyciagal - jesli jest rozladowany to laduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 jojo bartez sprzedaj zigzaka co będziemy mieli na jakiś alkohol na sylwka a jak w garazu stoi tyo sie raczej sam nie wypchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 drodzy mieszkancy CCHtam u was jest czy byl juz nie wiem FAMi kiedys u nich mozna bylo chromowacnie orientujecie sie czy jeszcze mozna?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 drodzy mieszkancy CCHtam u was jest czy byl juz nie wiem FAMi kiedys u nich mozna bylo chromowacnie orientujecie sie czy jeszcze mozna?? pozdr Witam.Fam jest nadal. Z tego co wiem jakiś czas temu można było u nich chromować. Jak co mogę się dowiedzieć czegoś więcej.ps. z tym że jakość tego chromowania była rózna "różnista" :biggrin:Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 bede bardzo wdzieczny, jak masz taką możliwsc to poproszeno i na temat jakosci rowniez :buttrock: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Dane z sierpnia: 1 do 2 zł za dm kw, określane przez Pana Zbiga (pewnie) w zależności od skomplikowania powierzchni. Jakości nie znam bo nie chromiłem jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 dzieki po nowym roku sie odezwe w sprawie chromowaniapokaże mi ktos gdzie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 osobiscie polecam zakłady lotnicze nr 2 w bydgoszczy bardzo solidna firma no robią bardzo dokładnie. W CCH to jeszcze Ursus a dokładnie na terenie ursusa jest dobra galwanizernia no w toruniu to gamet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi