milosz-RR Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Taaa :evil: I tak jadę za Tobą, a dlaczego to dobrze wiesz :icon_mrgreen: :* POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Ja najbardziej ,bedzie gdzie jeździc bo tak jak mowisz do Grudziąca nie daleko :-) a czym jeżdziłeś wcześniej?wczesniej jezdzilem Suzuki SV650S i Kawasaki ZX6R. No a ze czesto bywam z kolegami w toruniu to fajnie byloby pojezdzic razem i poznac nowe osoby :) Jakies wstepne plany na rozpoczecie sezonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 do czerwca juz mam weekendy zajete w sezonie 2008 :D oczywiscie zloty motocyklowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 1 maj oczywiscie Bydgoszcz. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 wczesniej jezdzilem Suzuki SV650S i Kawasaki ZX6R. no i odrazu razniej sie zrobiło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witaj Patryk !Do rozpoczecia sezonu jeszcze kilka miesiecy - oczywiscie 1 maja, obecnosc obowiazkowa no ale wczesniej mielismy sie umowic ktoregos dnia na pierogi na moscie paulinskim - kto zje sam cala miske w 25 min to ma zwrot polowy kosztow. Do wyboru sa rozne - miesne, wegetarianskie, slodkie - miska po 50 zl.Oprocz tego mam wielka nadzieje ze zima wypali nam kulig dla motocyklistow, choc Infanti ostatnio malo sie udziela - zobaczymy.Do sezonu jeszcze bardzo daleko - oczywiscie dla tych nielicznych ktorym sie juz skonczyl.A poza tym moze ruszy sprawa z Chatą Yanio wiec powinienes sie tam pojawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 no i odrazu razniej sie zrobiło :)Podejrzewam ze do tej pory jezdzilbym SV moja kochana. No ale przez moj brak wyobrazni rozwalilem ja! A zyc bez moto sobie nie wyobrazam wiec zamienilem samochod na ZX6R! No a od przyszlego sezonu zaczynam jezdzic R6 bo pozwolily na to fundusze ;) A jak smiga Ci sie SV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 co do planów 2008 20 kwiecień Jasna Góra 1 maj bydzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witaj Patryk !Do rozpoczecia sezonu jeszcze kilka miesiecy - oczywiscie 1 maja, obecnosc obowiazkowa no ale wczesniej mielismy sie umowic ktoregos dnia na pierogi na moscie paulinskim - kto zje sam cala miske w 25 min to ma zwrot polowy kosztow. Do wyboru sa rozne - miesne, wegetarianskie, slodkie - miska po 50 zl.Oprocz tego mam wielka nadzieje ze zima wypali nam kulig dla motocyklistow, choc Infanti ostatnio malo sie udziela - zobaczymy.Do sezonu jeszcze bardzo daleko - oczywiscie dla tych nielicznych ktorym sie juz skonczyl.A poza tym moze ruszy sprawa z Chatą Yanio wiec powinienes sie tam pojawicJa 1maja do bydzi wstepnie sie zglaszam!! A odnosnie pierdogow ciezko bedzie z moim zoladkiem ale jak sie bawic to na maksa, raz sie zyje hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 aaa no o 1 maja w bydzi to w ogole nie wspominalemuznalem to juz za tradycje, wiec na pewno bedemoze pojedziemy pozniej do stopkina grilla i kawe co do jasnej gory to nie nie nieraz, ze ponad 300 kmdwa, ze to jednodniowy wypadtrzy ta parada to smierc dla motocyklacztery, wypada w ten weekend mi kletno i zlot odchodzacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) zlot odchodzących bezapelacyjnie bedzie i odrazu z rańca na Jasną Góre ;) mam nadzieje ze promile szybko wyparują :) w paradzie raczej nie bede uczestniczyc bo suza tego nie wytrzyma,bedziemy czekac na miejscu jak moto beda sie zjezdzac Edytowane 11 Grudnia 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Podejrzewam ze do tej pory jezdzilbym SV moja kochana. No ale przez moj brak wyobrazni rozwalilem ja! A zyc bez moto sobie nie wyobrazam wiec zamienilem samochod na ZX6R! No a od przyszlego sezonu zaczynam jezdzic R6 bo pozwolily na to fundusze :icon_mrgreen: A jak smiga Ci sie SV? a no dzieki nie narzekam te moto ma swoj ukryty potencjal :icon_rolleyes: a miales stara czy nowsza wersje?? i jak zes mogl ja rozwalic ?? co sie stalo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 zlot odchodzących bezapelacyjnie bedzie i odrazu z rańca na Jasną Góre ;) no jak o 3 rano w niedziele z kletna wyjedziszto dasz rade dojechac do czestochowymy o 4-5 rano dopiero spac pojdziemy to jeszcze sie pożegnamy :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 a no dzieki nie narzekam te moto ma swoj ukryty potencjal :) a miales stara czy nowsza wersje?? i jak zes mogl ja rozwalic ?? co sie stalo ??Starsza z 1999r. A rozwalilem ja na pasie w osiu, zlapalem rybke "shimmy". Ja na szczescie zeskoczylem z suzi ale ona za to wjechala w drzewo niestety. Jak chcesz to wrzuce gdzies zdjecia i wstawie linka mojej suzi po wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 rozwalilem ja na pasie w osiu, ... Ja na szczescie zeskoczylem z suzi ale ona za to wjechala w drzewo niestety. kurcze dobrze, ze nic ci sie nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi