MariuszJ Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 zwodzą mnie w serwisiedzis mi powiedzieli, ze czesci jeszcze nie doszly i mam sie kontaktowac wtorek, sroda a zal sciska 4 litery :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 To wstępnie chyba jesteśmy na niedzielę ustawieni...Aczkolwiek asekuracja - jeżeli z pogodą będzie jak przewidują - śnieg z deszczem - ja odpadam, nie jestem twardzielem ;) Jeden stopień, słońce i ciepłe gacie - ok, 10 stopni, breja na drodze i jazda na przetrwanie - dziękuję :biggrin: Ale jesstem optymistką w tej chwili, więc - mam nadzieję - do zobaczenia w niedzielę :crossy: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 jak teraz patrze na prognoze to nie ma byc tak zlesnieg juz padac nie powinien, ma byc slonecznie ale zimno ach ci nasi synoptycy i teraz planuj wyjazd ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ja Darek i Asia bedziemy o 11.15 na Petrochemi przy jedynce kolo Chelmzy a Bartez bedzie czekal w Stolnie. Do jutra. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) MichałK. niedlugo będe miał projekt w Toruniu, czy moglibyśmy zostać znowu przyjaciółmi Twoj Prot :*Wojtasik chciałbyCię lepiej poznać ... a w zasadzie Twoje wnętrze ... Edytowane 20 Października 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) jak wstanę, zagłosuję i mnie wypuszczą z domu to podjadę :clap: Punkt zborny 12:30 na stacji za krzyżówką na grudziądz... Edytowane 21 Października 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 jak wstanę, zagłosuję i mnie wypuszczą z domu to podjadę :crossy: Punkt zborny 12:30 na stacji za krzyżówką na grudziądz... Chyba macie problem.Spadł śnieg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ladny Lancuszek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam. Temat nie powinien tak szybko zastydz, jezeli tylko bedzie zgodny i ciekawy z jego przeznaczeniem , oraz ludzie ktorzy go podtrzymuja w dalszym ciagu beda go kontynuowac ,coz za suchy fakt:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Malbork zdobyty przez trzech jeźćców. Bartez Tomekxj550 i Darek Z bandit nie wymiękli i dotarli do Malborka. Właśnie czekamy na pizzę i kebaby. Żałujcie że Was nie ma. Pogoda piękna ale troszkę zimnawo. W Malborku dołączył do nas Romans z małżonką. Pojechaliśmy do Stegny a teraz popijamy herbatkę w Grudziądzu w McDonaldzie. Żałujcie cieniasy że Was tu nie ma. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys_moto Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Malbork zdobyty przez trzech jeźćców. Bartez Tomekxj550 i Darek Z bandit nie wymiękli i dotarli do Malborka. Właśnie czekamy na pizzę i kebaby. Żałujcie że Was nie ma. Pogoda piękna ale troszkę zimnawo. W Malborku dołączył do nas Romans z małżonką. Pojechaliśmy do Stegny a teraz popijamy herbatkę w Grudziądzu w McDonaldzie. Żałujcie cieniasy że Was tu nie ma.Fajna traska.pojechałbym z wami ale praca wzywała :crossy: może następnym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Malbork zdobyty przez trzech jeźćców. Bartez Tomekxj550 i Darek Z bandit nie wymiękli i dotarli do Malborka. Właśnie czekamy na pizzę i kebaby. Żałujcie że Was nie ma. Pogoda piękna ale troszkę zimnawo. W Malborku dołączył do nas Romans z małżonką. Pojechaliśmy do Stegny a teraz popijamy herbatkę w Grudziądzu w McDonaldzie. Żałujcie cieniasy że Was tu nie ma. przyznac sie ktory dal na tace za sloneczna pogode ?? milo ze ktos byl twardy i sie wybral :lapad: wsumie o 13 okazalo sie ze jestem jz wolny ale bylo juz za pozno zeby was gonic coz kto wiedzial :) pozdrawiam p.s. ktos zalozyl juz zimowe oponki na moto ?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) w domu o 20:00 dupy nam zmarzły że hej:) ale przejażdzka piękna i pogoda wspaniała, prokruuję fotki :crossy: http://files.myopera.com/sephiar/albums/193432/D4209.jpg Edytowane 21 Października 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) wierze wierze,ja wróciłam o 19 do domciu i rąk nie czułam,ledwo kluczyk wyciągnelam :icon_mrgreen: i wtedy pomyslałam o was :buttrock: Ale szkoda ze moja suzi nie ruszyła sie wczesniej tylko o 14 jak juz byliscie pewnie na miejscu A TAK NA MARGINESIE:GDZIE SIE PODZIAŁ TEMAT O lataniu po TORUNIU? Edytowane 21 Października 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) tez sie melduje- było zimno ale fajnie, jak dojechałem do domu to było 3 stopnie powyżej zera :buttrock: tenerka sprawdzona w trasie :buttrock: dobra grupa(szkoda ze taka "liczna"), dobra pizza, dobry wyjazd :icon_mrgreen: temat o CT jest chyba usunięty bo tu w tym temacie mamy sie umawiać(chyba) Edytowane 21 Października 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi