KingRider Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 a w te kuleczki to będziemy grac.....tor będzie zarezerwowany czy jak....>? Tak :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 bajerancko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jakoś bliżej week please szczegóły szczegół :bigrazz: Ojj będzie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ......... please szczegóły........... a wlasnie przydaly by się :wink: CCH to jak lecimy razem w sobotę na toronto?? bede mial jakies wolne miejsca jak by co o ktorej sie spotykamy i gdzie, moze rynek lub na trasie LOTOS w Grubnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 lepiej to na rynku bo każdy ma blisko jak co to bartez da ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ok wiec rynek, sobota a godzine jeszcze ustalimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 ok wiec rynek, sobota a godzine jeszcze ustalimy Luz może być Rynek. Daj tylko Mariusz znać ile masz wolnych tych miejsc co bym wiedział czy np. swoje dziecko zabrać :biggrin: Aha. Zapomniałem. Ja nie mam dzieci :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 własnie ile miejsc masz wolnych?? bo nas jest niby 3(słownie: trzy sztuki) chyba- myle sie czy nie?? ps jak co to podjedziecie do mnie/po mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 spoko trzy miejsca będą wolne o 17-tej będę na rynku czekał na przeciwko pizzerni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 spoko trzy miejsca będą wolne o 17-tej będę na rynku czekał na przeciwko pizzerni ok to super jupi zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 taa jak sie ma kierowce :icon_razz: ale nastepnym razem sobie odbije :cool: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 sylwester za pasem więc jak będzie nas 10 sztuków to za parę po 400 zł z noclegiem :) Sylwester Fort Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 i wszyscy śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Nie śpią, ale spali :bigrazz: No to dzięki za spotkanie, imprezkę, pijaki. Kinia - raz jeszcze NAJLEPSZEGO :) I tradycyjnie byte pliz o nie wrzucanie publicznie fot (moich) :D Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 i wszyscy śpią Ty masz zdrowie ... i jeszcze siłę o 4 kompa włączać ... I ja również dziękuję za miłe spotkanie & przemiłe towarzystwo ! Dołączam się do prośby Grass co by z fotkami nie przesadzać chociaż kilka z tych co Mariusz robił chętnie bym obejrzał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi