bartez Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 juz widze jak śpiewacie :flesje: mi tam tez pasuje raczej, bo co bede robił?? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja mogę tylko potańczyć i zabrać zatyczki do uszu :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Jak mnie za lasem nie zasypie to tez pospiewam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 wiec termin jest, jeszcze miejsce i godzina :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 wiec termin jest, jeszcze miejsce i godzina :icon_rolleyes: Siódma pięćdziesiąt siedem (rano) w Świeciu :icon_twisted: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Siódma pięćdziesiąt siedem (rano) w Świeciu :icon_twisted: trzymam Cię za słowo :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 trzymam Cię za słowo :cool: napewno bedzie to w CT , a więc jak co Mariusz mogę/emy zabrac Ciebie ze sobą- chyba ze bedziesz wymiotował w aucie - to nie...:(( ja nie pije to moge prowadzić :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ale do was i tak będę musiał dojechac więc może to ja zabiorę kogoś po drodze zobaczymy co , jak, gdzie i kiedy wtedy zaczniemy się umawiac A może w CCH by tak zorganizowac to pijaństwo też jest kręgielnia......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ale do was i tak będę musiał dojechac więc może to ja zabiorę kogoś po drodze zobaczymy co , jak, gdzie i kiedy wtedy zaczniemy się umawiac A może w CCH by tak zorganizowac to pijaństwo też jest kręgielnia......... W CCH ...hmm... nie radzę... Zawsze jak pijemy w Kręglach Bartek wymiotuje z balkonika a na koniec rzucają się na Niego przypakowaniu ochroniarze.. którzy bardzo grzecznie proszą czy ten Duży Pan może już kończyć bo oni chcą zamykać :icon_mrgreen: Ps. dziś tam idziemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 To u nas. Jeśli już tak bardzo chcecie pobawić się kulkami, pośpiewać kolędy i poruszać się nieśmiało, umówmy się 19.12 godzina - od 18!? :flesje: a jeśli znudzą się kuleczki można wyskoczyć do centrum :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 ... pobawić się kulkami ... pośpiewać kolędy ... poruszać się nieśmiało ... od 18 ... jeśli znudzą się kuleczki można wyskoczyć do centrum :wink: Miodzio... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 hmm co tu sie szykuje. Oj biedny ten toruń będzie jak sie CSW i CCH zjawi a może i mnie żona puśc, też moge prowadzić bez znaczenia czy autko czy siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 to niech będzie :flesje: a w te kuleczki to będziemy grac.....tor będzie zarezerwowany czy jak....>? a może to o te inne kuleczki chodzi...*? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 W CCH ...hmm... nie radzę... Zawsze jak pijemy w Kręglach Bartek wymiotuje z balkonika a na koniec rzucają się na Niego przypakowaniu ochroniarze.. którzy bardzo grzecznie proszą czy ten Duży Pan może już kończyć bo oni chcą zamykać :icon_mrgreen: Ps. dziś tam idziemy :biggrin: to są pomówienia- takie rzeczy w 60 % nigdy nie miały miejsca :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 te 40% to często widuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi