lukimaster Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 cholera ale bez połykania..... no to niech tym razem będzie, ale obiecaj że to ostatni raz* :icon_razz: :icon_mrgreen: :biggrin: Moi mili. Tylko mi bez takich. To 4rum dzieci oglądają, a nawet czasami czytają :bigrazz: To kto w końcu połyka ??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Gdzie jest moje siedzenie?? Oddajcie mi moje siedzenie!!!! :evil: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Bartez nie smuć się. Mam na zbyciu starą kanapę od Junaka - chcesz ?? Przerobimy mocowanie w TL i pasuje. Nie będziem przecie psuć kanapy od M10, wiesz jak ciężko o oryginał !!!! Byś jechał spokojniej tzn na 2 kołach to by była :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) Moi mili. Tylko mi bez takich. To 4rum dzieci oglądają, a nawet czasami czytają :bigrazz: To kto w końcu połyka ??? :biggrin: Kilka dni bez kontroli i Sodoma&Gomora zaleciało :icon_mrgreen: Gdzie jest moje siedzenie?? Oddajcie mi moje siedzenie!!!! :evil: :rolleyes: Bartez u mnie też brak, ale mam ciekawą koncepcje :biggrin: powiem Ci w czwartek :flesje: Edytowane 19 Października 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 dobra dobra my tu sobie spokojnie rozmawiamy czytając między wierszami a wam to tylko jedno w głowie :icon_razz: ale głodnemu chleb.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) To się nazywa wywalanie pecha, wszystkie chwyty dozwolone :icon_twisted: :biggrin: Kinia i brygada, czyli co - czwartek? ;) Ja na tak. Edytowane 19 Października 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czwartek to bardzo piękny dzień... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 To się nazywa wywalanie pecha, wszystkie chwyty dozwolone :icon_twisted: :biggrin: Kinia i brygada, czyli co - czwartek? ;) Ja na tak. Tak - czwartek na tak : w te dniu pizza bardzo dobrze smakuje a i piwo ma lepszy smak :bigrazz: Mam nadzieje, że jakoś to połknę i przełknę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Tak - czwartek na tak : w te dniu pizza bardzo dobrze smakuje a i piwo ma lepszy smak :bigrazz: Mam nadzieje, że jakoś to połknę i przełknę :biggrin: Mówiłeś, że przechodzisz na diete :icon_rolleyes: Czw :lalag: A ja Grass babo czekam niecierpliwie na odpis sms, a ty tu :icon_twisted: Edytowane 20 Października 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 A co jest w czwratek :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Yeti, a co może być w taką pogodę :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Yeti, a co może być w taką pogodę :icon_mrgreen: :flesje: No o tym myslalem :flesje: ale nie chcialem sie wychylac bo by znowu wyszlo ,ze jestem AA :icon_twisted: :icon_twisted: A gdzie w czwartek :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 tak w czwartek :bigrazz: ale czy to aby bezpieczne?? tak bez siedzenia :eek: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 (edytowane) Czwartek jest ok Montenegro? Czy jakaś knajpa z dopałem? :icon_twisted: :flesje: :icon_twisted: Edytowane 20 Października 2009 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Montenegro? Czy jakaś knajpa z dopałem? :icon_twisted: :flesje: :icon_twisted: To jest jeszcze w trakcie ustaleń międzyresortowych :bigrazz: Kinia w czwartek będę kierownikiem kierownicy i dieta mnie nie obowiązuje. Dopilnuje żeby Ciebie również :icon_razz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi