Butterfly Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja może pokręcę się już wcześniej ale na Lukoil`u będę około 20. Musze podjechać do kumpla żeby mi te pierdo..ne światła ustawił bo mi puszkarze migaja :banghead: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Magda w piatek bede przejezdzal przez toronto jade do wawy na motobud, za tydzien przez pydzie w czwartek jade do kletna i czech na .... :bigrazz: hmmm no nie wiem kiedyale tak tylko na :crossy: moze jeszcze na :flesje: :icon_question: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja może pokręcę się już wcześniej ale na Lukoil`u będę około 20. Musze podjechać do kumpla żeby mi te pierdo..ne światła ustawił bo mi puszkarze migaja :banghead: A kto Ci te światła ustawia? Moje też patrzą zbyt wysoko a sam nie mogę sobie z tym poradzić, może bym sie podłączył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No i super. Powinienem być od ca. wpól do ósmej. W razie kłopotów z nawigacją po mieście - śmiało call me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No to Toronto się postarało dzisiaj - danke :icon_twisted: Tyson, dzięki za odwiedziny w T. , Yeti - dałeś dupy :bigrazz: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 No to Toronto się postarało dzisiaj - danke :icon_twisted: I ja wróciłem. Łańcuch nasmarowany, trupy much sczyszczone, kobyłka poszła spać. Dzisiaj było zajedwabiście! Rozkręcało się z godziny na godzinę. A ostatnie rajdy o północy były już wyje**ne w kosmos :icon_twisted: Thanks for everyone, zwłaszcza dla Gości spoza Toronto - fajnie, że dopisaliście. Trzeba to będzie powtórzyć TAK to mogę latać :lalag: "I ciągle było mało, i ciągle by się chciało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 No to Toronto się postarało dzisiaj - danke :icon_twisted: Tak, daliśmy radę :crossy: Dziękuję wszystkim za ustawkę..., sianie terroru w waszym towarzystwie to zaszczyt :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 No to Toronto się postarało dzisiaj - danke :icon_twisted: Tyson, dzięki za odwiedziny w T. , Yeti - dałeś dupy :bigrazz: :banghead: pozno skonczylem :banghead: :banghead: :banghead: Grass wiesz jako to nie raz bywa z praca ,ze nie da sie :icon_evil: Yeti :notworthy: o wybaczenie i deklaruje pooprawe Co z sobota i niedziela ???? :crossy: latanko jakies Ja dzis wyjezdzam i bede jutro ok 13 wiec prosze o info na komore (nie bede mial neta :icon_eek: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Tak, daliśmy radę :crossy Dziękuję wszystkim za ustawkę..., sianie terroru w waszym towarzystwie to zaszczyt :notworthy: Mów za siebie :biggrin: Terror to ja siałam 10km za wami :icon_twisted: ale było zajebi..ie. Dzięki wszytskim! Edytowane 18 Września 2009 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Butte, nie przesadzaj, dałaś radę razem z drzewem... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 hehe ja Ci mówie on mnie wręcz spowalniał :bigrazz: ,najważniejsze,że dojechałam :crossy: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ...ja Ci mówie on mnie wręcz spowalniał :bigrazz: I wszystko jasne..., że moto na dotarciu, to tylko taka wymówka jest..., wiedziałem :icon_mrgreen: P.S. Jaki jest plan w temacie "Borki"? Wylatujemy w piątek (02.10), można by wstępnie zacząć już określać miejsce w którym się spotkamy i godzinę o której śmigamy, wydaje mi się, że sympatyczniej będzie w większym stadzie niż małymi grupkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Dzięki wszystkim za spacerek. Miło bylo poznać osoby nieznane mi wcześniej :notworthy: Co do Borek- zastanowie się co, jak, gdzie, kilka dni przed wyjazdem...teraz nie ma co myśleć. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Oki. A jakie plany na jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 A jakie plany na jutro? Mówiąc szczerze - nie mam pojęcia, może, może ...:) Co do Borek, to więcej będę widziała dzień wcześniej przed wyjazdem. Raczej średnio na mnie liczcie co do jazdy w grupie, ale zobaczymy później, teraz za wcześnie. Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi