GRASS Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Yeti To akurat jest łatwe (...) Nie no, zadzwonisz i... wszystko jasne. Się opluwszy ze śmiechu czytając - gratulacje, chłopcze do bicia po twarzy :icon_twisted: Małe "ale"...mogę? Bo ja nie powiem do nikogo "mistrzuniu", nie ma takiej opcji :bigrazz: To do jutra chłopaki i dziouchy :crossy: Nosz kurde za późno wlazłem na forum, latałem dziś po CT troche i mogłem podjechać na Lukoila chociaż sie przywitać i poznać was osobiście, bo pewnie z lataniem miałbym ciężko podobnie jak Butterfly ;) 48KM spod tyłka nie wyrywa ;p Jak widzisz - jutro jest powtórka z rozrywki, podobna godzina, miejsce to samo - prawie jak na tacy :) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 latałem dziś po CT (...) 48KM spod tyłka nie wyrywa ;p Chyba widziałam, czmychnęło takie czarne Gs'owskie godzięe temu na Lubickiej. Nie martw się KM'mi , mój ma niewiele więcej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jak wszystko połapie w domu to i ja zajadę. Napiszcie w miarę precyzyjnie gdzie i o której :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon_TRN Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Chyba widziałam, czmychnęło takie czarne Gs'owskie godzięe temu na Lubickiej. Nie martw się KM'mi , mój ma niewiele więcej notworthy.gif Latałem po Lubickiej, ale moj GS (XR) :P jest niebieściutki :P z tankbagiem zazwyczaj, łatwo poznać. Czyli jak rozumiem czwartek, godz 20 Lukoil na R3 :> Jak mnie nie wywieje z CT w jakiejś ważnej sprawie to chętnie bym się stawił, ciągle tylko forum i forum a na żywo to was tylko z daleka widuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 ...Bo ja nie powiem do nikogo "mistrzuniu", nie ma takiej opcji No niby racja. Skorygowane! :lalag: A czy miast przykładowo "podaj, mistrzuniu, browar" płynniej przeszłoby przez gardło przepiękne i podobnie brzmiące "podaj mi, szczunie, browar"? Taka jakby perełka..? :icon_mrgreen: Powinienes pisac mowy pogrzebowe jak Nikos Głupawka popołudniowa - :icon_twisted: czasem dziwnie się objawia (trzeba uważać...) I wtedy przytaje się motong, żeby odzyskać kontakt z rzeczywistością Czego dziś mi, finalnie, zabrakło. A amazonki pewnie pośmigały? King Rider, Butterfly - odnalazłyście się w naszym mieście seksu i biznesu? :crossy: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 A amazonki pewnie pośmigały? King Rider, Butterfly - odnalazłyście się (...) żem pośmigała, kawy nie widziała...jutro tez jest dzień. w naszym mieście seksu i biznesu? :crossy: :icon_question: ...że niby burdelownia??eee bardziej przystaje przy zmechaconej moherowni z kóz angorskich :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 żem pośmigała, kawy nie widziała...jutro tez jest dzień. ...że niby burdelownia??eee bardziej przystaje przy zmechaconej moherowni z kóz angorskich :wink: Niezłe! :notworthy: :clap: Coś w tym jest. Moherowych baranów tutaj od metra. Ostrzyc by je czasem, na wełne. Może by wtedy te babinki raz na jakiś czas chociaż prezerwatywy na drutach zrobiły...? Z drugiej mańki - po zmroku to miasto jest zajebiste - ja czas na miasto mam głównie nocą. Bar jest co 5 metrów, impreza kręcić może się do 6-tej rano jeśli tylko ekipa dopisuje, w drinkach JEST zamówiony procent, zawsze da się sensownie gdzieś zjeść, 0,5 browarek może być poniżej dychy i nie każda uśmiechnięta niunia okazuje się trującym bluszczem. To całkiem dużo. W sumie mogę zrozumieć, że turystom się tu podoba. Ty też :smile: Wy też :biggrin: Tylko... jeszcze następnego dnia ten amok i pogoń za pieprzonymi toruńskimi piernikami... Czy tego naprawde nie idzie kupić poza Toruniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A Wy, qrwa, nie śpicie? :D Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Tylko... jeszcze następnego dnia ten amok i pogoń za pieprzonymi toruńskimi piernikami... Czy tego naprawde nie idzie kupić poza Toruniem? A wracając z Czech czym się uchlewasz jak nie Absyntem 95 %?...i nie dziwi nic, choć w większości PL- bary, sklepy nocne są zaopatrzone w ten zacny eliksir :wink: A my mamy dla odmiany pierniki :bigrazz: P.S Śpimy :flesje: na stojąco :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A Wy, qrwa, nie śpicie? :D juz nie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 w drinkach JEST zamówiony procent Gdzie? :eek: Chyba rzeczywiście jeden procent jest :bigrazz: Lepiej zamawiać czystą z lodem, to wiesz, co pijesz :biggrin: A wracając z Czech czym się uchlewasz jak nie Absyntem 95 %?...i nie dziwi nic, choć w większości PL- bary, sklepy nocne są zaopatrzone w ten zacny eliksir :wink: Musiałaś przypomnieć piołunówkę? Coś świetnego, ale przyznaję, że w Polszy nie piłam, nie kupowałam, tu nie. Poza tym to barman ma robić rytuał podania, w domu to już nie to :) juz nie :bigrazz: Mario! Kiedy wpadniesz do Toronto na :crossy: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A wracając z Czech czym się uchlewasz jak nie Absyntem 95 %?...i nie dziwi nic, choć w większości PL- bary, sklepy nocne są zaopatrzone w ten zacny eliksir A my mamy dla odmiany pierniki Kinia, fakt, absynt rządził długo! :buttrock: ale... od kiedy zmusił muszlę klozetową do spędzenia kilku godzin w moich czułych objęciach :flesje: :icon_eek: :eek: - omijamy się z piołunówką. Chyba nie dogadałem się z anyżem... A śliwowice się nie zwoziło? Oj się! Z Karpacza szybki wypad do granicy, potem 200 m w teren wroga, do pierwszej budki z Wietnamczykiem (oczywiście), by po pół godzinie wycofać się bez strat, a nawet z łupami, które czasem nawet dojeżdżały do Torunia, ale raczej rzadko jeszcze w butelkach. Gdzie? Chyba rzeczywiście jeden procent jest Lepiej zamawiać czystą z lodem, to wiesz, co pijesz No Grass, dokładnie wiesz co pijesz jak się lód rozpuści - wodę - ale chyba nawet 1% nie uświadczysz... :lapad: Jak już w Barze, to przy barze - widzisz przynajmniej co się wlewa (a przynajmniej do jakiej butelki to rano wlali :wink: ) A Wy, qrwa, nie śpicie? P.S Śpimy :flesje: na stojąco :wink: Taki mroczny dar... :icon_twisted: A tak w ogóle - w temacie BORKI: Jak tam wygląda z noclegiem? Orientujecie się? Trzeba jakąś rezerwację zrobić? namiot? domki?? dworzec?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Keryn co do Borkow.... wejdz w ten temat bo tam tyle stron ,ze jedyne co wiem to ,ze to jest kolo Tomaszowa Maz...... :banghead: :banghead: :banghead: A reszta w temacie :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Dzis jak cos bede dzwonil wylatujac z Bydzi :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 ...Dzis jak cos bede dzwonil wylatujac z Bydzi :crossy: :crossy: Mógłbym się dziś przyłączyć ale jestem ograniczony czasem..., będzie ktoś na Lukoil`u ok. 19tej :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) No Grass, dokładnie wiesz co pijesz jak się lód rozpuści - wodę - ale chyba nawet 1% nie uświadczysz... :lapad: A kto powiedział, że się zdąży rozpuścić? Ma tylko chwilowo temperaturę utrzymać. No :bigrazz: Czyli o której Jet-Lukoil w Toronto? I 19.00 i 20.00? O tych godzinach zaglądamy? Edytowane 17 Września 2009 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi