Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

musi trochę dopadać :)

http://www.wystawa-motocykli.pl/

13 do 15 lutego 2009.

Godziny otwarcia hal dla gości odwiedzających targi:

Piątek 13 luty 2009 roku, 11.00 - 18.00

Sobota 14 luty 2009 roku, 10.00 - 18.00

Niedziela 15 luty 2009 roku, 10.00 - 18.00

Koszt biletu normalnego - 20 zł (na dzień)

Koszt biletu ulgowego - 15 zł młodzież do 10 lat :)

(info ze strony wystawy.)

A będzie : Loris Capirossi, zawodnik zespołu Rizla Suzuki w klasie MotoGP . Dodatkową atrakcją będzie także wystawa maszyn Suzuki GSV-R z ekipy Rizla Suzuki.

Edytowane przez romans

Skoro nie ma innych propozycji, możemy przystać przy ,,Grakuli" w Copernicusie. Wstępnie mamy zarezerwowany stolik 10.01 (sobota) od godziny 20:00 + 1 tor kulek :icon_mrgreen: Chyba, że macie inne pomysły to dawać, puki jeszcze czas...

pozdr.

Edytowane przez KingRider

Ja tam wolę w ciepełku posiedzieć. Jak komuś mało zimowych atrakcji - zamarzł mi miał, którym się pali w piecu i mogę udostępnić kilof i podobne zabawki w celu rozgrzewki na świeżym powietrzu :biggrin:

Ja w tej chwili preferuję temp powyżej zera. Bartez, weź coś napisz na temat temperatury w jakiej pracujesz w ostatnich dniach. Chcesz kulig ??

Ja tam wolę w ciepełku posiedzieć. Jak komuś mało zimowych atrakcji - zamarzł mi miał, którym się pali w piecu i mogę udostępnić kilof i podobne zabawki w celu rozgrzewki na świeżym powietrzu :biggrin:

Ja w tej chwili preferuję temp powyżej zera. Bartez, weź coś napisz na temat temperatury w jakiej pracujesz w ostatnich dniach. Chcesz kulig ??

Z ostatnich informacji jakie do mnie dotarły Bartez zamarzł w robocie, a razem z nim jego chiński dobytek :icon_mrgreen:

Ej to trzeba wpaść z jakimś odrdzewiaczem 40%owym do niego, żeby się do soboty rozruszał chłopaczyna

przed Wami nic sie nie ukryje i wiecie co lubie- normalnie przyjaciele :biggrin:

kulig to ja mam codziennie do pracy- nawet w puszcze mi zimno...

grzańca bym sie napił a nie na sanki :crossy: :bigrazz: