AniaJędzunia Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 kupiłam virago 535 praktycznie każda informacja na temat olejów i wymian jest mi niezbędna.Piszcie kochani-wszystko może się przydać.Za pomoc z góry dziękuję.Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 instrukcja obsługiewentualnie serwisówkanajlepiej mechanik, który wie co lać i kiedy powyżej 5st c haynes zaleca 20w40 i o ile mnie pamięć nie myli, na takim jeździłem Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pac1man Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 napewno jest gdzies na forum do 535 link do serwisówki,sciagnij wydrukuj i przestrzegaj :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Daje line do Yamaha XV535 Virago 87-03,XV700-1100 Virago 81-99 Clymer Service Manual ENG http://www.megaupload.com/?d=HYPK5LGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi