admirał Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 jak w temacie, chodzi mi o kask, ponieważ mam na mysli dość drogi jak dla mnie model, chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś się spotkał z możliwoscią zakupu na raty?? ewentualnie gdzie? z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Nie wiem czy usatysfakcjonuje Cie ta odpowiedz, poniewaz dotycz ona sklepow w Warszawie :-)Taka mozliwosc istnieje na pewno. Salon Honda Boldor oferuje taka mozliwosc. Szybki kredyt (bodajze do 10.000 peelenow) bez zbednych papierkow i dlugich decyzji kredytowych. Jednym slowem kredyt w sam raz na calkiem dobre zakupy odziezowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 W łódzkim Bemotorze też kupisz na raty. No tylko musisz się tam zjawić, a z tego co widze to trochę kilometrów masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 w każdym większym salonie w Warszawie możesz kupić na raty ,więc w Poznaniu też nie powinno być problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Załatw lepiej kredyt gotówkowy na dowolny cel w banku gdzie masz prowadzony rachunek będzie na pewno taniej. Mniej papierków i szybka obsługa kredytowa w salonie (tzw. luksus kosztuje) ma za sobą wyższe prowizje i pewno oprocentowanie też. Będziesz miał łatwiejszą kontrolę stanu zadłużenia, brak prowizji od wcześniejszej spłaty kredytu itd. Obecnie banki otwarte są dla klienta i równie szybko sprawy kredytowe są załatwiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 we wrocku w motorbiiker tez kupisz na raty przez lukasa chyba. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Tylko nie daj się namówić na kartę kredytową jak będziesz kredyt załatwiał w banku. Karty kredytowe ta największe g**no w jakie w życiu wlazłem a smród będzie sie jeszcze za mną ciagnąc parę lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Tylko nie daj się namówić na kartę kredytową jak będziesz kredyt załatwiał w banku. Karty kredytowe ta największe g**no w jakie w życiu wlazłem a smród będzie sie jeszcze za mną ciagnąc parę lat. Dlaczego...?Ja mam i nie mogę narzekać...!A o tyle lepiej, że nie muszę spłacać kapitału jak nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja wybrałem wszystko z kart i teraz trzeba je spłacać. To dlatego. Oczywiście to moja wina ale ostrzegam tak zawczasu żeby ktoś kto lubi wyadawać kasę się nie wpakował zbytnio w dużo kart bo banki dają chętnie ale potem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 To się zgadza racja co do kart, najlepiej weź gotówę na dowolny cel tyle ile Ci trzeba na zakupy ratę miesięczną + odsetki miesięcznie system sam Ci będzie pobierał z konta prosta sprawa. A z karty wybierzesz kasę i potem trzeba pilnować terminów lub jak to tam zwą okresów obrachunkowych spłaty na czas nie spłacisz to dowalą karę z 50 zł i przeterminowane 23% odsetek obecnie. Ofert kart kredytowych jest dużo według mnie terminów tam obowiązujących ciężko jest dopilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admirał Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 dzięki za wszelkie podpowiedzi, już w banku zagaiłem temat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi