TIJO Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam!!!Szukałem na forum o tych butach i nic nie znalazłem , chciałbym się dowiedzeć czy są dobrej jakości itp.Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Niedokladnie sformuowałeś pytanie !! :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Niedokladnie sformuowałeś pytanie !!zebys ty tak formulowal pytania :] ja go zrozumialem jak pewnie reszta forumowiczow, ale niestety nie pomoge mu bo pierwszy raz slysze o takich butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi