polokokt Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 :)no nie wiem czy doczekasz do tego momentu bo sprzedaz planuje w czasie wakacji. Ale to zalezne jest od tego czy zdolam uzbierac potrzebna kase do realizacji nastepnego marzenia ;)A tym czasem dorzucilem kilka fotek z lata do mojej galerii.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waffen.sch Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 witam serdecznie Jestem generalnie laikiem - dopiero zaczynam swoja przygodę z moto i wieeeelu rzeczy nie wiem jeszcze, zatem: czy możecie powiedzieć coś o tym moto? http://moto.allegro.pl/item326577926_honda...w_01_warto.html(to przykładowy link) prezentuje się ładnie, owszem...., ale chciałbym wiedzieć coś więcej - jak się prowadzi, ekonomiczność w trasie, awaryjność, dostępność części, itp - czy kupno tego zamiast (powiedzmy) shadowki 750 w podobnym roczniku i pojemności ma sens? z góry dziękuję za wszelkie uwagi pozdrawiam, Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Czarna Wdowa to Shadow w innym ubraniu, zatem osiągi, zużycie paliwa, części eksploatacyjne są raczej wspólne z Cieniem. Tutaj wybór zależy w dużej mierze od Twojego gustu - cruiser czy chopper? No i sprawa wygody pasażera. Shadow jest często spotykanym moto, Wdowa nie. Byćmoże wynika to z tego, że przez pewien czas cruisery były w modzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waffen.sch Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 no proszę - coś już wiem;) - że to poniekąd "ten sam motorek" - niemniej jednak czymś sie różnić muszą, skoro występują jako 2 różne - i o to właśnie, o te różnice mnie chodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whobert Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Witam. Dziś odpaliłem Moto i zobaczyłem wyciek zielonej czystej i trochę brudu substancji na górze po lewej stronie na deklu. Albo olej albo smar z łańcucha tzn jego nadmiar ostatnio był oczyszczony łańcuch i zmarnowany. Ktoś poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi