olek89 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 No ja mam taki tłumik i poza ładnym wyglądym, daje bardzo ładny, basowy dźwięk oraz simek jest o wiele żwawszy w zakrese wysokich obrotów. W RZT taki tłumik kosztuje 50 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 olek89 Skad kupowales z RZT ?? Ile wysylka i czy wysylaja za grance?? Jak bym zamawial to wezme od razu cylinder a pozniej moze skrzyni 6 tylko slyszalem ze wysylaja tylko na terytorium niemiec :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 on sima kupil juz z tym tlumikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Dokładnie to jest Leo Vinci i nic z Leo Vince wspólnego chyba nie ma. Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Simka już miałem z tym tłumikiem, ale widziałem że na RZT są identyczne, ale prawie 2 razy tańsze (absurd). Ja na Twoim miejscu bym się nie bawił w skrzynie 6 biegowe bo to nieopłacalna zabawa. Lepiej przerób simka na 70ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnum 200 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Szkoda że w Polsce silniki od Sima 70 to rzadkość :| Co do tłumika to możliwe że firma Leo Vince robi tłumiki do motorowerów pod nazwą Leo Vinci :roll: Cytuj Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03 www.bikepics.com/members/magnum200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Jeśli ktos już robi porządnie silnik to robi sie wszystko od A do Z. Tak więc jak sie ma 70ccm, jakiś konkretny gaźnik (napewno nie bing..) wypełniacze, ch*je muje dzikie węże, to ten wydech raczej jest nieodzowny. Takie mam zdanie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Hej Zeus! Jaki wg Ciebie gaźnik jest porządny do simsona ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Hej Zeus! Jaki wg Ciebie gaźnik jest porządny do simsona ? :(Myśle że delorto czy jak sie to pisze o przelocie 21mm dał by rade ...Bing to jest shit... kosztuje kupe kasy, a w sumie to tylko gaźnik o milimetr większy. Już lepiej rozfrezować standardowy do 18mm i chodzi jak głupie i dużo lepiej niż na bingu i za jakie pieniądze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 del orto 21mm kosztuje kupe kasy- tyle co 2 jak nie 3 bingi :) konstrukcyjnie to bing jest lepszy od standardowego, a tylko troche droższy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi