boczu Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Jak by coś to ja lece :buttrock: paliwa za dużo w baku mam , trza coś z tym zrobić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Aster ... no fakt .... jestes wolniejszy nawet od słynnego Krasnala. Weź się w końcu za siebie' date=' bo czas mija nieubłaganie. Ani się nie obejrzysz a wejdziesz w średni wiek, a wtedy nie wypada jeździć 60 ... Jak tam prawko ? Mamy już ?[/quote']Nie mamy, ciulamy kase, bo pierwsze podejscie bylo calkowita porazka (zreszta tak jak kurs). Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczu Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Nie łam sie stary , ja jezdzilem GS500 od 16 roku życia i oblalem pierwsze podejscie ( glupie babsko z bachorem na pasy wylazlo ) , shit can hapen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja robilem kurs w ponoc najlepszej szkole w okolicy. Tylko najlepsza to moze ona jest na B. Dostalem ETZ 150, zostalem zapoznany z obsluga i zostawiony prawie samopas na placu. Jak na egzaminie siadlem na SR250 to pierwsze zawracanie - kostka brukowa + liscie + za duzo gazu = leze :PTo doszedlem do wniosku, ze kupie sobie pierdzika, naucze sie jezdzic a potem bede prawko robil. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 jestes wolniejszy nawet od słynnego KrasnalaNigdy nie lubiłem pić piwa za szybko 8) i nawet nie wiedziałem żem stał się słynny :lol: A co do 'prawka' to popytajcie brody. W zeszłym roku załatwił sobie papier o ukończeniu kursu (kat.B już od paru lat ma) i dopiero teraz zobaczył że na papierku zamiast A widnieje znowu B :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 A co do 'prawka' to popytajcie brodyBrodzie prawko jakoś w niczym nie przeszkadza.Moja droga z prawkiem zaczyna się 06-03 (egzamin) no a wtedy nic juz mnie nie powstrzyma potem czekam tylko na +5 i Wrocław jest mój ;) no oczywiście pod warunkiem, że Złomiarze kierownicę oddadzą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 No i dupa !!! Zima wróciła. W tym roku wiosny nie będzie!!! Jazdy na moto w tym roku odwołane !!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezi81 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 No co Wy chlopaki jaka zima:) u mnie 7,6 stopnia za oknem teraz chyba jestesmy blizej niz dalej...glowa do gory... ja tez czekam z utesknieniem na cieple dni ale juz prawie marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 dzis tzn we wtorek w lornecie maja sie odbywac modly sledzikowo wiosenne.... :) czas wziac sprawy w swoje rece i wyp......... te je.... zime ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Mario Ty spamerze - nie zaśmiecaj mi tematu !!! :mrgreen: Jest temat Imprezu we Wrocku ... o której ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezi81 Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 aaaa dajcie znac jak bedziecie jechac tez sie pisze:) [ Dopisane: 02-03-2006, 11:56 ]ja wlasnie zrobilem mala rundke 15km:) ale frajda moze jeszcze zimno ale w sloncu teraz za oknem 12 stopni...no nie moglem wytrzymac... ufff odrazu mi lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Niestety nic nie mozna zaplanować, Mario sobie polatał ;) , PGR przejechał się na moim moto :twisted: , no to ja też chciałam, więc wstępnie umówiliśmy się na malutki wypad za Wrocław. I co :?: :cry: Dupa w szafie, w nocy wróciła zima :? szlag by to trafił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 U mnie zima była wczoraj. Dziś lepiej, więc udałem się na zakup. Mam sprzęta i czekam lepszej pogody, żeby na nim przyjechać, bo przywieźdź nie mam czym :D Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Mario sobie polatał ' date=' PGR przejechał się na moim moto [/quote'] NO TO MY SE Q...WA POLATALI ;) :) :buttrock: :D :mrgreen: dostalem cynk ze wiosna idze tylko ciiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 NO TO MY SE Q...WA POLATALI możecie sobie jeszcze we wtorek polatać :twisted: Cytat z onet.pl"W nocy z poniedziałku na wtorek pogodnie, tylko okresami na zachodzie i południu będzie się chmurzyć i spadnie niewielki śnieg. Temp. min od -13 st. na wschodzie i w centrum do -6 st. na Dolnym Śląsku. " I wszystko na temat :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi