waldekK Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam ! Kupiłem VTX 1800 co możecie powiedziec o tej maszynie??Sam narazie nie moge tego sprawdzic musze czekac do wiosnya jestem bardzo ciekawy co taki Vtx potrafiBędę bardzo wdzięczny za kilka slów na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 No zazdroszcze i GRATULUJE jaka wersja?? co do samego VTX-a GRZMOT POTWOR WŁADCA :D ale tak powaznie naprawde swietne moto Poteżny moment obrotowy i bodaj 110 km hmm bedzie sie działo trzeba mieć mocny uchwyt w dłoniach :D , jakes ciekawe wydechy i mozna godnie smigac :twisted: sam kiedys bede chciał VTX 1800 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Oj duuużo potrafi ,mialem razy pare okazje śmignąc sie tym motorkiem.Sam sie zastanawialem nad kupnem,wadą tego motorku jest kosmiczna cena jakichkolwiek dodatkow i mala kanapa dla "plecaczka" poza tym brak wad według mnie.Zycze udanego śmigania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekK Opublikowano 17 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Wersja C teraz męczy sie z nia aerograf ale niebawem bedzie poskładana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 No.. też kupiłem, ale 1800R i w dodatku muszę czekac jeszcze ok. 2 tygodnie aż dopłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irenmar Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gratulacje! :D Wybrałeś bardzo dobry motocykl.Jeżdziłem na nim prawie dwa lata.Daje dużo radości i satysfakcji z jazdy,ponieważ ma dobre zawieszenie.Niestety na polskich drogach na dziurach potrafi nieżle przywalić w kręgosłup,ale fizyki nie da się oszukać przy tych rozmiarach i wadze.Silnik to poezja dla uszu szczególnie jak zmienisz wydechy,ja miałem V&H ale z silencerami,bo na gołych rurach jest bardzo głośny.Nie tylko parametry dżwiękowe są wyśmienite,na wolnych obrotach sobie pyrkasz,ale jak trzeba wkręcić się mocniej silnik reaguje szybko i daje takiego kopa że nie jeden plastik może pozazdrościć.Na moim VTX z przednią szybą 200km/h uzyskiwałem szybko i bez problemu.Polecam zmianę opon na Metzelery rezultat przechodzi wszelki oczekiwania,320 kilogramów stali trzyma się rewelacyjnie nawet w ciasnych winklach.Ostatnia uwaga,ten motocykl ma naprawdę dużą moc więc jeśli wcześniej nie jeżdziłeś na dużych pojemnościach podchodz do niego przez pierwszy okres z szacunkiem i respektem,a sprawi ci dużo frajdy i przyjemności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekK Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Dziękuje wszystkim za widomosci na temat VTX no i oczywiście za dobre rady.To ,ze częsci sa droge to juz zauwazyłem ,miałem zamiar zmienic siodło i wydech .Chyba poczekam na jakis uzywany wydech na alegro.Jezeli ma ktos jakis namiar na uzywane wydechy to byłbym zainteresowany pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Chyba poczekam na jakis uzywany wydech na alegro.Jezeli ma ktos jakis namiar na uzywane wydechy to byłbym zainteresowany No nie wiem, ale chyba długo będziesz musiał czekać na allegro :-(Lepiej spróbuj http://tinyurl.com/nnmgcPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmar Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 witam wszystkich.jestem nowym użytkownikiem vtx 1800 c i forum.a więc na początek witam wszystkich.w moim moto są wydechy v&h puste.hałas niemiłośierny ale przy tym 10 pali.czy powinnybyć na końcach tych wydechów "zaślepki"przykręcane na jedną śrubke.jeśli takto bym prośił o jakiś rysunek co bym sobie takie cuś dorobił.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 witam wszystkich.jestem nowym użytkownikiem vtx 1800 c i forum.a więc na początek witam wszystkich.w moim moto są wydechy v&h puste.hałas niemiłośierny ale przy tym 10 pali.czy powinnybyć na końcach tych wydechów "zaślepki"przykręcane na jedną śrubke.jeśli takto bym prośił o jakiś rysunek co bym sobie takie cuś dorobił.pozdrawiamTo, ze nowy uzytkownik foruma to troche widac bo dosc stary watek wygrzebales :icon_twisted: Tutaj masz stronke o modyfikacji wkladow V&H, sa tez zdjecia i rysunki.Ale to, ze pali dyche to musi byc wiecej przyczyn:- filtr powietrza (moze czas na zmiane, czyszczenie jesli K&N)- masz PowerCommandera? - jesli tak to czy dobra mapa.- styl jazdy (palenie gumy od swiatel do swiatel pewnie zaowocuje takim spalaniem - na to nie ma lekarstwa ;) )pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi